Vodafone | 3G USB stick modem

Το Vodafone broadband πλέον είναι στη διάθεση του χρήστη, μέσω του USB modem stick, στο μικρότερο μέγεθος της αγοράς. Ξεχάστε τις κάρτες PCMCIA αλλά και τις νεότερες ExpressCard. Τώρα μπορείτε να έχετε ίντερνετ παντού με το νέο κομψό USB stick modem της Voadafone. Η κάρτα SIM τοποθετείται πολύ εύκολα και το λογισμικό εγκαθίσταται αυτόματα και δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας κάποιο CD σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το modem σε άλλο υπολογιστή.

Χαρακτηριστικά:
– 3,6 Mbps download
– 384 kbps upload
– Αυτόματη μετάπτωση από και προς GPRS/3G/3G+ ανάλογα με την κάλυψη
– Λειτουργεί και στις ΗΠΑ
Υποστηρίζει μελλοντικές αναβαθμίσεις του δικτύου:
– 7,2 Mbps download
– 2,0 Mbps upload

To Vodafone USB Modem stick διατίθεται δωρεάν με τα προγράμματα VMC 5GB (29,5 ευρώ με ΦΠΑ) και VMC 5GB Φοιτητικό (24.99 ευρώ με ΦΠΑ)

Σχόλια

  • Νωρίτερα σήμερα λάβαμε την κάτωθι ενημέρωση από τη Vodafone,

    Από τη Δευτέρα 21/04/2008 οι ήδη υπάρχοντες χρήστες αλλά και οι νέοι χρήστες που θα εγγραφούν στην υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband και στα προγράμματα VMC 5GB (πάγιο 29,5 Ευρώ) και VMC 5GB φοιτητικό (24,9 Ευρώ) θα απολαμβάνουν απεριόριστη χρήση της υπηρεσίας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση πέρα από το μηνιαίο πάγιο, για 6 μήνες.

    Επιπλέον η Vodafone προσφέρει δωρεάν στους νέους χρήστες της υπηρεσίας ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο (Western Digital) χωρητικότητας 500GB.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.