Vodafone 4G, Δοκιμάστε το χωρίς επιπλέον χρέωση έως τις 31 Οκτωβρίου

H Vodafone, μέσα από συνεχείς επενδύσεις δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της, που κάνουν χρήση Internet, να απολαύσουν την ποιότητα και την ταχύτητα του 4G δικτύου της. Όλοι οι συνδρομητές Vodafone μπορούν τώρα να γνωρίσουν την εμπειρία του 4G και να σερφάρουν με γρήγορες ταχύτητες χωρίς επιπλέον χρέωση μέχρι τις 31/10/2013.

Το δίκτυο 4G της Vodafone επεκτείνεται συνεχώς. Αυτή τη στιγμή καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως συγκεκριμένες περιοχές της Λαμίας, της Λάρισας, της Πάρου, της Πάτρας, της Ρόδου και της Τρίπολης.

H ενεργοποίηση της πρόσβασης στο δίκτυο 4G, είναι δωρεάν για όλους τους συνδρομητές Vodafone που κάνουν χρήση Internet, Συμβολαίου & Καρτοκινητής, μέχρι τις 31/10/2013 (θα πρέπει η συσκευή τους να είναι 4G). Για την ενεργοποίηση, οι συνδρομητές μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone, να στείλουν SMS (4G NAI στο 1285), να καλέσουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ή μέσα από το My Account.

Η Vodafone τους προσεχείς μήνες θα ανακοινώσει την εμπορική πολιτική που θα ισχύει από 1/11/2013.

Vodafone 4G, Vodafone 4G, Δοκιμάστε το χωρίς επιπλέον χρέωση έως τις 31 Οκτωβρίου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Teo

Πείτε μου κάπου που έχει full σήμα 4G και ΔΕΝ έχει WiFi free.
Edit: Tο Facebook kai to Twitter δεν χρειαζονται 4G παιδια.
Μην ψαρώνετε.

Κώστας Βλαχάκης

Teo, Μεσα στο αυτοκίνητο! Μια πρώτη σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό όπω διάβαζα το “ισοπεδωτικό” θα έλεγα σχόλιό σου!

Διαφορετικές ανάγκες, διαφορετικές λύσεις. Λύσεις για όλους όχι μόνο για όσους χρησιμοποιούν το 0.facebook.com.

Εγώ θα ήθελα να έχω 4G στο κινητό και στο stickάκι μου. Δεν έχω αποφασίσει αν είμαι διατεθειμένος να το πληρώσω όμως και μάλλον θα παραμείνω με το 3G.

Teo

Σωστός σε βρίσκω Κώστα ΑΛΛΑ..
Επειδή χρησιμοποιώ πολύ το κινητό μου για internet πολύ & παντού θα σου πω ότι στο αυτοκίνητο μέσα εν κίνηση σε γνωστες περιοχές της αθήνας(όχι σε σοκάκια-αδιέξοδα) έβλεπα το Note II μου και το L7 να χάνουν το σήμα 3G και να πέφτουν πολύ χαμηλά έως μια γραμμή.Περιοχές που το έχω παρατηρήσει..? Χολαργός-κάτω χαλάνδρι-Αιγάλεω και σε αρκετούς άλλους δρόμους.Συμπέρασμα..Εδώ δεν έχουμε σταθερά άριστο σήμα 3G,θα κυνηγάμε το 4G με το αυτοκίνητο?
Τι να πω,μακάρι αυτό το σχόλιο να μην μπορούσε να το πει κανένας Έλληνας για την χωρα του και αντίθετα να σχολιάζαμε τα καλά που μπορεί να μας προσφέρει το 4G.

Stelios

1ον: Εδώ καλά καλά δεν πιάνουμε το 3G! (Γιατί Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα! -_- )

2ον: Το άλλο το “εμπορική πολιτική” με απλά και κατανοητά λόγια σημαίνει ότι θα είναι χρεώσιμο? 1G, 2G, 3G όλα καλά στα 4G μας έπιασε η κρίση? Τι να πω? Πολύ αναπτυξιακό ακούγεται…

Βασιλης

Κωστα, τι ακριβως εννοει οτι θα το πληρωνουμε εξτρα μετα την ημερομηνια εκεινη? στ cosmote δεν ειναι ετσι..δλδ δν εχει εξτρα χρεωση..τουλαχιστον ετσι μ εχουν πει σε γερμανο π εχω ρωτησει..

pipinis 33

Παντως στο Καστελοριζο το stickaki της vodafone κλειδωνει στα 5 Mbps με 3g +

sotiris

@Κώστας Βλαχάκης ιντερνετ στο αυτοκινητο? αυτο ειναι συμβουλες για σωστη οδηγηση? μαλλον ετσι γινονται τα περισσοτερα ατυχηματα…

Κώστας Βλαχάκης

Βασιλης, γνωριζω οτι τα συμβολαια για να εχεις 4G εχουν αλλη τιμολογιακη πολιτικη. Αυτο συμβαινει μεχρι σημερα με την Cosmote και αυτο καταλαβαινω οτι θα κανει και η Vodafone μετα τη ληξη της προσφορα.

Sotiris, Οχι βεβαια.

Grigsgr

Τρία τετράγωνα πάνω απο το Χίλτον, με τρείς γραμμές 4G, download @ 15851 το μέγιστο και upload @ 11732 το μέγιστο που μου έβγαλε. Απο το Xperia Z του οποίου είμαι κάτοχος.
Το γράφω απλά σαν ενημέρωση.

cris41

Eγω παντως με αιφον 5 στη Πατρα εχω σχεδον παντου LTE.

gt

Ειναι για το τι θελει ο καθενας για τις αναγκες του αυτο ο ιδιος ξερει αν του χρειαζεται η οχι..ας ειναι προσιτο οικονομικα κ καλοδεχουμενο.

Xristos

Παιδιά αυτά κάνουν οι πάροχοι…Τάζουν 4G και ας μην έχει όλη η ελλάδα,μόνο και μόνο για να κάνουν τη διαφήμιση ότι το έφεραν πρώτοι..Μόνο η wind δεν ξεφεύγει,και μάλιστα επένδυει στο 3G πρώτα γιατί 4G σημαίνει full 3G….Τόσα χρόνια δεν με έχει απογοητεύσει ούτε εμένα ούτε κανέναν απόσους γνωρίζω να έχουν wind,και είναι πολλοί αυτοί που γνωρίζω…Πριν ξεκινήσει η όλη αναβάθμιση είχα 1-2/5 γραμμές 3G,και τώρα σταθερά 4-5/5 γραμμές 3G.Ταχύτητες φουλ εντός πόλης,και σε επαρχία-χωριά έχω σηκώσει μέχρι 6,8 mbps.Καλύτερο σήμα σας πληροφορώ θα έχει η wind γιατί με μία απλή αναβάθμιση του δικτύου της,θα ξυπνήσουμε μία μέρα και θα μας πει ότι το 80%της ελλάδας θα έχει 4G…Όχι σαν τις άλλες-ΠΙΛΟΤΙΚΑ….Εκτός των άλλων συμφέρει κατά πολύ…Ενδεικτικά στην cosmote 60MB=3ευρώ, wind 250ΜΒ=2ευρώ, cosmote 500MB=5ευρώ,wind 1GB =5ευρώ…Με ανανέωση cosmote 10 ή 20ευρώ=gold reload (μέχρι 250ΜΒ για 7 ΜΕΡΕΣ) , wind 10ευρώ ανανέωση>δώρο 500 ΜΒ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ,wind 20 ευρώ ανανέωση (1,5GB για ένα μήνα)και η κάρτα σου μένει,(+Κάθε 7 μέρες δώρα,αναλόγως τι θα διαλέξεις,mb,sms,”,). Aυτά είναι τα πλεονεκτήματα μόνο ως προς το mobile internet…Τέλος πάντων.. ________________________________________________________________ Πληροφοριακά να ξέρετε πως το 4G θα χρεώνεται και σε cosmote,γιατί και εκεί κάνεις αίτημα να ενεργοποιηθεί στην γραμμη σου με sms ,ακριβώς όπως ενεργοποιείς… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.