Vodafone 5G: Ενεργοποίησε το δίκτυο 5G σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

, Vodafone 5G: Ενεργοποίησε το δίκτυο 5G σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

H Vodafone ενεργοποίησε το δίκτυο 5G, το νέο υπερσύγχρονο δίκτυο που απελευθερώνει νέες δυνατότητες για όλους και δίνει πνοή σε καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τις πόλεις μας, να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες υγείας και να δώσουν άλλη διάσταση στην εκπαίδευση.

Οι υψηλές ταχύτητες και η άμεση απόκριση που προσφέρει το Vodafone Giga Network 5G, αλλάζουν τα δεδομένα για όλους τους Έλληνες. Με πρώτους σταθμούς σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το Vodafone Giga Network 5G λειτουργεί ήδη και μέχρι το τέλος του ερχόμενου οικονομικού έτους θα έχει επιτευχθεί πληθυσμιακή κάλυψη της τάξης του 40%.

Ταυτόχρονα μέσα από τον παράλληλο εκμοντερνισμό του δικτύου 4G και οι πελάτες 4G της Vodafone θα επωφεληθούν από βελτιωμένη εμπειρία διασύνδεσης και μεγαλύτερες ταχύτητες – έως και 50% – από την πρώτη μέρα. Επιπλέον, η Vodafone διαθέτει ήδη τις πρώτες συσκευές 5G, ενώ εντός διμήνου οι διαθέσιμες συσκευές θα είναι περισσότερες από είκοσι.

Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

Αθηνα μενω δεν εχω δει κανενα 5G .

Nightfalls 😈

Επειδή δουλεύω στην συγκεκριμένη περιοχή εκεί υπάρχει για άλλες περιοχές δεν γνωρίζω . Πάντως στα δυτικά προάστια που μένω μέχρις στιγμής δεν έχω πιάσει.

Nightfalls 😈

Κάνω update και ανεβάζω πάλι την ίδια μέτρηση, δεν θέλω να γίνω κουραστικός αλλά εδώ είναι το σχετικό θέμα. Η μέτρηση έγινε χτες στο κέντρο Αθήνας στην πλατεία Μαβίλη χωρίς πιστοποιημένη συσκευή και χωρίς καμία ενεργοποίηση από τόν πάροχο. Μέχρι στιγμής όπου υπάρχει 5g διαθέσιμο από Vodafone έχω σύνδεση κανονικά. Η συσκευή είναι Sony Xperia 5 ii που υποστηρίζει 5g δίκτυα.

Rob

Ποιο 5g μου λέτε, με galaxy s10+ στο Βόλο πιάνω 3mbps 4g+ σημα από πέρσι το καλοκαίρι, έχω ενημερώσει κ μου είπαν ότι είχαν πρόβλημα οι κεραίες κ μου έδωσαν 20ευρω για το πρόβλημα κ καλά!!!αμφιβάλλω το 5g στο Βόλο να δουλεύει :DDDD

Nightfalls 😈

Κρίμα γιατί έχεις ωραίο τηλέφωνο και σου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα. Και εδώ ακόμα το 5g είναι ακόμα σε βρεφικό στάδιο,ο μόνος λόγος που ανέβασα την μέτρηση είναι γιατί τουλάχιστον μέχρι στιγμής από την Vodafone είναι πραγματικά δωρεάν χωρίς πιστοποίησης και ενεργοποίηση. Προς το παρόν πάντα.

Elias

Σε ποιες περιοχές της Αθήνας έχουμε πρόσβαση σε 5g Vodafone? Στην μεταμόρφωση που μένω δεν έχω πιάσει πέρα από 4g+.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.