Vodafone, Μειώνει τις χρεώσεις περιαγωγής για υπηρεσίες δεδομένων

Η Vodafone προχώρησε σε μείωση έως 88% του κόστους περιαγωγής δεδομένων στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να επιλέξουν ημερήσια χρήση περιαγωγής δεδομένων έως 5MB με χρέωση 4,92 ευρώ την ημέρα ή μηνιαία χρήση περιαγωγής δεδομένων έως 20 MB με χρέωση 14,76 ευρώ.

Όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου της Vodafone που θα εγγραφούν σε ένα από τα δύο προγράμματα περιαγωγής δεδομένων της Vodafone, το ημερήσιο ή το νέο μηνιαίο πρόγραμμα Mobile Internet, για χρήση κάθε επιπλέον ΜΒ χρεώνονται με 0,98 ευρώ. Επιπλέον, όλοι οι συνδρομητές της Vodafone που θα επιλέξουν το ημερήσιο πρόγραμμα περιαγωγής, χρεώνονται με 0,98 ευρώ για χρήση του πρώτου MB ανά ημέρα, και όχι με ολόκληρη την ημερήσια χρέωση. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες, όσο και εταιρικούς πελάτες, οι οποίοι ταξιδεύουν εντός της ΕΕ, και θα χρεώνονται μόνο εφόσον κάνουν χρήση περιαγωγής δεδομένων.

, Vodafone, Μειώνει τις χρεώσεις περιαγωγής για υπηρεσίες δεδομένων

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

και παλι ειναι πανακριβα και οχι μονο για βονταφον αλλα για ολες τις εταιρειες
εδω να μου πεις η κατασταση ειναι χαλια ακομη μεσα στη χωρα,στα ταξιδακια μας μας πειραξε;

Κώστας Βλαχάκης

Σήμερα λάβαμε σχετική ενημέρωση και από την Cosmote:

Η υπηρεσία “Roaming Data Limit”, η οποία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα από τις 27 Ιουνίου σε όλους τους πελάτες συμβολαίου της COSMOTE, ενημερώνει τους συνδρομητές όταν η χρήση τους φτάσει τα 48,40€, ενώ μόλις συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των 60,50€ διακόπτεται προσωρινά η χρήση δεδομένων. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής επιθυμεί να συνεχίσει τη χρήση δεδομένων και μετά το όριο των 60,50€, μπορεί εύκολα να απενεργοποιήσει την υπηρεσία.

Για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει και πακέτα χρήσης δεδομένων στο εξωτερικό, όπως:
“Data Offer 30”: 100MB με 30,50€ για τα προγράμματα Internet On The Go
“Data Offer 10”: 10MB με 10,17€ για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα συμβολαίου ομιλίας.

Επιπλέον, από την 1η Ιουλίου 2010, η COSMOTE προχωράει σε νέες μειώσεις στις χρεώσεις περιαγωγής σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συγκεκριμένα, η χρέωση για εξερχόμενες κλήσεις μειώνεται από 0,0085€/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 21%) σε 0,0080€/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 23%). Η χρέωση για εισερχόμενες κλήσεις μειώνεται από 0,0038€/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 21%) σε 0,0031€/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 23%).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.