Vodafone: Δωρεάν 10 GB για online ανανέωση ή ενεργοποίηση My Vodafone App και My CU App

, Vodafone: Δωρεάν 10 GB για online ανανέωση ή ενεργοποίηση My Vodafone App και My CU App

Η Vodafone προσφέρει 10GB δωρεάν για έναν μήνα σε όλους τους πελάτες κινητής που θα κατεβάσουν και θα ενεργοποιήσουν για πρώτη φορά το My Vodafone App ή το My CU App (διαθέσιμα σε iOS και Android).

Επιπλέον, η Vodafone προσφέρει δωρεάν 10GB για έναν μήνα σε όλους τους πελάτες καρτοκινητής Vodafone που θα προχωρήσουν σε ανανέωση του πακέτου τους μέσω του My Vodafone App.

Η δωρεάν προσφορά ισχύει και για πελάτες CU, οι οποίοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 10 GB για έναν μήνα ή 16 GB για 1 εβδομάδα μέσα από το Shake, εφόσον έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση από το CU App ή το vodafonecu.gr

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

Είμαστε σχεδόν μόνιμα κλεισμένοι στο σπίτι, άρα έχουμε μόνιμα πρόσβαση στο οικιακό wi-fi μας, κι αυτοί μας προσφέρουν δωρεάν δεδομένα! Τί νόημα έχει;

Mosquito

Μου αρέσει όταν ο άλλος είναι στενόμυαλος χωρίς να σκεφτεί ότι υπάρχει και κάποιος που τον φυλάει στα σύνορα χωρίς να μπορεί να βγει καθόλου (αφού έχουν κοπεί άδειες και έξοδοι) επομένως αυτά τα δεδομένα τα έχει απολύτως ανάγκη… ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

Vendetta

Ο νοσηλευτής ή ο ιατρός, ο αστυνομικός, ο συνοριοφυλακας, ο φαντάρος και γενικά αυτός που δυστυχώς δεν είναι μέσα στο σπίτι του σαν εσένα και εμένα με το wifi ή δεν έχει wifi.

Xarisgru

Ναι… και η COSMOTE δινει 15GB χωρις ανανεωση…. Η τσιπιά της vodafone δεν εχει όριο πλεον. Μονο τσίπικα giveaway στο insta ξερει να κάνει, μήπως κερδίσει κανενας συνδρομητής (μαζι με τους tagαρισμενους φιλους του) 2TB ιντερνετ για 24 ωρες… καταντια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.