Vodafone: Εγκατέστησε εξοπλισμό 5G σε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου

Vodafone 5G, Vodafone: Εγκατέστησε εξοπλισμό 5G σε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου

H Vodafone γνωστοποίησε ότι αναβαθμίζει την ευρυζωνική της υπηρεσία σε 5G σε πέντε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο αερομεταφορέας ανέφερε ότι ο εξοπλισμός 5G έχει ήδη εγκατασταθεί και ενεργοποιηθεί στο αεροδρόμιο George Best στο Μπέλφαστ και στο διεθνές αεροδρόμιο του Newcastle.

Το 5G έχει χαμηλότερη καθυστέρηση και πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα από το 4G. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να ανοίγετε αρχεία πιο γρήγορα και να έχετε πιο σταθερή σύνδεση ακόμα και όταν τα αεροδρόμια είναι γεμάτα. Επιπλέον, το 5G είναι σε θέση να υποστηρίξει πολλές από τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες αεροδρομίου, όπως το ανέπαφο check-in και τον ψηφιακό έλεγχο διαβατηρίων. Η τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις σε όλο το αεροδρόμιο. Για παράδειγμα, οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιούν 5G για αποθέματα σε πραγματικό χρόνο.

Ωστόσο, για να επωφεληθείτε από την αναβάθμιση 5G της Vodafone, θα χρειαστείτε ένα τηλέφωνο με δυνατότητα 5G.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.