Η Vodafone ενεργοποίησε τις τεχνολογίες VoLTE και VoWiFi

, Η Vodafone ενεργοποίησε τις τεχνολογίες VoLTE και VoWiFi

Η Vodafone ενεργοποίησε στο 4G δίκτυό της τις τεχνολογίες VoLTE (Voice over LTE) και VoWiFi (Voice Over WiFi) που φέρνουν ακόμη πιο υψηλή ποιότητα κλήσεων στις υπηρεσίες φωνής, μεγαλύτερες ταχύτητες, αλλά και αδιάλειπτη επικοινωνία, μέσα από τη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα στο κινητό δίκτυο και το Wi-Fi και την υπηρεσία Giga WiFi Calling.

O συνδυασμός του VoLTE και της υπηρεσίας Giga WiFi Calling καθιστά εφικτή την αυτόματη μεταφορά μίας κλήσης μεταξύ δικτύων κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής της. Για παράδειγμα, εάν ο χρήστης μετακινηθεί εκτός της εμβέλειας του WiFi, ακόμα και εν μέσω μιας κλήσης, η επικοινωνία θα συνεχιστεί κανονικά με την κλήση να μεταφέρεται στο δίκτυο 4G χωρίς διακοπή. Το ίδιο συμβαίνει και κατά την αντίθετη μετάβαση, δηλαδή από το δίκτυο 4G σε WiFi.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xarisgru

Πολυ μεγαλο ζήτημα, καθώς είχε επαναπαυτει στο vodafone full σημα και τα υπολοπα τα ειχε παραμερίσει. Βεβαια έχει ακατέβατο ένα δίμηνο που ισχύει το VoWifi, είτε μέσω του app της Vodafone είτε μέσα από τις ρυθμίσεις του ίδιου του κινητού.

Δημήτρης

Όχι σε όλα τα κινητά σε ελάχιστα λειτουργούσε (χωρίς εφαρμογή) και με εφαρμογή σε κανένα γιατί δεν δούλευε η εφαρμογή, τουλάχιστον σε Android 10 που έχω δοκιμάσει

Νικ

Το χρησιμοποιώ εδώ και 1,5 μήνα (το στηρίζει η συσκευή μόνη της χωρίς προσθήκη έξτρα εφαρμογής) και πραγματικά βρήκα την υγειά μου σε σημεία (εσωτερικά κυρίως) που τόσα χρόνια δεν είχα σήμα κι έτρεχα στα παράθυρα ή έξω. Μπράβο βονταφον. Και φυσικά δωρεάν.

Κωστας

Η COSMOTE τις συγκεκριμενες λειτουργιες τις εχει εδω και καιρο, μπραβο εντελως πισω η vodafone

Φανης

Σε 2 κινητα που εχω xiaomi mi a3 και redmi 8a δεν δουλευει τιποτα, ενω με cosmote ειναι μια χαρα και απροβλημάτιστα. Και η εφαρμογή δεν υποστηρίζει το android 10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.