Vodafone: Σύγκλιση δικτύων σταθερής και κινητής

Η Vodafone, μέσα από την τεχνολογία Fixed Mobile Bonding, συνενώνει το σύγχρονο και συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο κινητής 4G με το αξιόπιστο σταθερό ευρυζωνικό δίκτυο και φέρνει σύντομα στους συνδρομητές της internet στο σπίτι με ταχύτητες υπερδιπλάσιες του VDSL.

Παράλληλα, μέσα από τη σύγκλιση των δικτύων σταθερής και κινητής της Vodafone επιτυγχάνεται αυτόματα και η αδιάλειπτη λειτουργία του σταθερού Internet, ακόμη και όταν κάποιο από τα δύο δίκτυα, σταθερό ή κινητό, είναι προσωρινά μη διαθέσιμο.

Η Vodafone Ελλάδας είναι το πρώτο μέλος στον όμιλο Vodafone που φέρνει την πρωτοποριακή υπηρεσία στους συνδρομητές της. Η νέα αυτή υπηρεσία βρίσκεται σε πιλοτικό στάδιο και θα είναι διαθέσιμη στο προσεχές διάστημα.

Σχόλια

  • ναι όλο καινοτομίες είναι όλοι και μετά της πληρώνουμε χρυσάφι. έχουν μάθει να πουλάνε σαν χρυσό ότι έχει να κάνει με το internet στην Ελλάδα. π.χ.στην Ρουμανία έχουν απλά ADSL και όχι ιστορίες vdsl και ξέρω εγώ τι αλλά ονόματα και πουλάνε ταχύτητες που εμείς της βλέπουμε μόνο στο star trek μόνο με 15€ την πιο ακριβή (500Mbit/25Mbit upload) και με 8 ευρώ παίρνεις 60/4!!! εγώ πληρώνω 27 στην Vodafone και δεν πιάνουν ούτε 10 και κατεβάζω με 850 kbps... εδώ ότι καινούργιο φέρνουν το πληρώνεις χρυσό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.