Vodafone και hellas online, Οικονομία σε κάθε σπίτι

Τώρα όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone απολαμβάνουν απεριόριστο σταθερό και adsl internet από την hellas online στις πιο οικονομικές τιμές, για πάντα. Η Vodafone και η hellas online στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας, κάνουν ακόμη πιο προσιτή την ολοκληρωμένη επικοινωνία για το σπίτι, με απλές συνδυαστικές λύσεις απεριόριστης επικοινωνίας σε πιο οικονομικές τιμές.

, Vodafone και hellas online, Οικονομία σε κάθε σπίτι

Ειδικότερα, οι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, που επιλέγουν hol double play-GR για να έχουν απεριόριστες αστικές/ υπεραστικές κλήσεις και απεριόριστο adsl Internet, θα απολαμβάνουν προνομιακό πάγιο μόνο 25 ευρώ/ μήνα (από 34 ευρώ/ μήνα), για πάντα.

Για τους συνδρομητές Vodafone που ενδιαφέρονται μόνο για σταθερή τηλεφωνία, το hol telephony GR αποτελεί την ιδανική λύση παρέχοντας απεριόριστες αστικές/υπεραστικές κλήσεις, μόνο με 15 ευρώ/ μήνα (από 23,60 ευρώ/ μήνα), για πάντα.

hol double-play GR
25 ευρώ/ μήνα, για πάντα
Απεριόριστο adsl internet έως 24Mbps
Απεριόριστες αστικές & υπεραστικές κλήσεις

hol telephony GR
15 ευρώ / μήνα, για πάντα
Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις

– Οι παραπάνω τιμές ισχύουν σε συνδυασμό με πρόγραμμα συμβολαίου κινητής Vodafone με μηνιαίο πάγιο από 30 ευρώ κι άνω.
– Επιπλέον, οι συνδρομητές Vodafone θα επωφελούνται προνομιακής έκπτωσης στους λογαριασμούς του κινητού τους έως και 15 ευρώ κάθε μήνα, για πάντα.
– Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για νέες αιτήσεις στις παραπάνω υπηρεσίες hol έως τις 30/10/2010.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.