Vodafone Mobile Broadband 10 Mbps HSPA

H Vodafone πρώτη στην Ελλάδα, και ανάμεσα στις πρώτες χώρες της Ευρώπης, παρέχει μέσω του αναβαθμισμένου δικτύου της, τις πλέον προηγμένες ασύρματες ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλών ταχυτήτων HSPA, με μέγιστη δυνατή ταχύτητα λήψης 14,4 Mbps και μέχρι 2 Mbps αποστολή. Μέσω του USB stick ONDA MV815UP, παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα ασύρματης μεταφοράς δεδομένων με τις υψηλότερες ταχύτητες στην αγορά έως 10 Mbps (λήψη) και 2 Mbps (αποστολή).

Οι νέες υψηλές ταχύτητες παρέχονται σε όλους τους συνδρομητές που εγγράφονται σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα προγράμματα χρονοχρέωσης ή ογκοχρέωσης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband και προμηθεύονται την αποκλειστική συσκευή ONDA MV815UP. Οι νέες αναβαθμισμένες υπηρεσίες παρέχονται αρχικά σε επιλεγμένες περιοχές της Αθήνας, ενώ επεκτείνονται συνεχώς.

Ποιες είναι οι περιοχές και αν αυτές οι ταχύτητες δουλεύουν στην πράξη, αυτό δεν το ξέρω ακόμα. Αυτό που έχω μάθει είναι ότι το ONDA MV815UP διατίθεται δωρεάν στα συμβόλαια από 5GB και άνω. Έψαξα να βρω περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία ONDA αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό. Το μόνο που βρήκα είναι μια εταιρεία ONDA Wireless αλλά το site της έχει να ανανεωθεί από το 2004!

Επεξεργάστηκε την 18 Μαΐου 2009 17:46

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.