WIND ONE Smart offers: Μεγάλες ταχύτητες, μεγάλες προσφορές

, WIND ONE Smart offers: Μεγάλες ταχύτητες, μεγάλες προσφορές

Οι καλοκαιρινές προσφορές συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στη WIND. Με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα WIND ONE 5GB και WIND ONE Unlimited GB προσφέρονται μοναδικές smartphone συσκευές δωρεάν.

Συγκεκριμένα όσοι καταναλωτές από σήμερα έως και τέλος Ιουνίου πραγματοποιήσουν νέα σύνδεση στο πρόγραμμα WIND ONE 5GB ή στο πρόγραμμα WIND ONE Unlimited GB, μπορούν αποκτήσουν δωρεάν μία από τις παρακάτω συσκευές που συμμετέχουν στην προσφορά:

Huawei P Smart (2019) από 229€, ΔΩΡΕΑΝ στα προγράμματα WIND ONE 5GB και WIND ONE Unlimited GB
Samsung Galaxy A10 από 169€, ΔΩΡΕΑΝ στα προγράμματα WIND ONE 5GB και WIND ONE Unlimited GB
• Samsung Galaxy A20e από 199€, ΔΩΡΕΑΝ στα προγράμματα WIND ONE 5GB και WIND ONE Unlimited GB
• Samsung Galaxy A30s από 299€, ΔΩΡΕΑΝ στα προγράμματα WIND ONE 5GB και WIND ONE Unlimited GB
• Xiaomi Redmi Note 8T 64GB από 229€, ΔΩΡΕΑΝ στα προγράμματα WIND ONE 5GB και WIND ONE Unlimited GB
• Samsung Galaxy A51 από 399€, ΔΩΡΕΑΝ στο πρόγραμμα WIND ONE Unlimited GB

Οι νέες συνδέσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε σε ένα κατάστημα WIND είτε ηλεκτρονικά.

Και επειδή οι προσφορές δεν σταματούν στις εκπτώσεις σε προϊόντα τεχνολογίας, όσοι επιλέξουν τα συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης “Yellow” φυσικά καταστήματα WIND για τις αγορές τους έως και τις 13/06/2020, μπορούν να κερδίσουν έως 20% της αξίας των συναλλαγών τους σε yellows με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, ενώ έχουν δυνατότητα πληρωμής με έως και 48 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών. Συγκεκριμένα, κερδίζουν 10% της αξίας της συναλλαγής σε yellows, για αγορές από 200€ – 699,99€ και 20% της αξίας  της συναλλαγής σε yellows, για αγορές από 700€ και άνω.

*Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 30/06 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, για αιτήσεις νέας κινητής με την επιλογή επιδότησης συσκευής στο πρόγραμμα WIND ONE 5GB ή WIND ONE Unlimited GB για 24μηνη διάρκεια συμβολαίου.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
STATHIS

Κατανοώ την διαφήμιση που στην ουσία πρέπει να κάνετε σαν site οπότε δεν πάει προς το techblog η απάντηση αλλά προς την κάθε εταιρεία που μας δουλεύει και προς κόσμο που θα την πατήσει άλλη μια φορά. “Δωρεάν” Smartphone των 170 ή 200 ευρώ (καραβίσια και όχι πραγματική τιμή) με 8 ευρώ τον μήνα ΕΠΙΠΛΕΟΝ (άρα πως δωρεάν; ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ είναι) x 24 δόσεις που βγαίνει στην ουσία 192 ευρώ σύνολο. Άρα όχι απλά δεν είναι δωρεάν αλλά το πληρώνεις και ακριβότερα απ όσο θα το έβρισκες αλλού. Το δούλεμα από τις εταιρείες πάει σύννεφο, πραγματικά…

Κώστας Βλαχάκης

Ενημέρωση θα το έλεγα. Διαφήμιση είναι όταν χρησιμοποιείς επίθετα και λες τι καλό που είναι κάτι. “Πραγματική” τιμή δεν υπάρχει, υπάρχει η επίσημη τιμή λιανικής και η τιμή που μπορείς να το βρεις κάνοντας έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.