Wordle – New York Times: Η λέξη που ψάχνουμε είναι… εξαγορά

Wordle, Wordle – New York Times: Η λέξη που ψάχνουμε είναι… εξαγορά

Wordle, Wordle – New York Times: Η λέξη που ψάχνουμε είναι… εξαγορά

To Wordle εξαγοράστηκε από τους New York Times έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων, ενώ όλοι λένε ότι θα γίνει app. Το Wordle ως διαδικτυακό παιχνίδι λέξεων θα παραμείνει δωρεάν προσβάσιμο σε όλους, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι εύρεσης λέξεων έγινε αντικείμενο αγοραπωλησίας, με τους New York Times να αποκτά τα δικαιώματα χρήσης του, καταβάλλοντας το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Το New York Times Crossword είναι μία δημοφιλής στήλη της εφημερίδας, η οποία θα συνδυαστεί με το Wordle.

Το ίδιο το Wordle δεν αναμένεται να αλλάξει ουσιαστικά, τουλάχιστον σε πρώτη φάση και θα παραμείνει δωρεάν για όσους θέλουν να βρουν τα puzzles των λέξεων. Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ως προς το ότι η συγκεκριμένη αγοραπωλησία δεν έγινε τυχαία, καθώς εκτιμάται ότι θα κυκλοφορήσει λίαν συντόμως μία εφαρμογή για το iOS.

Η στήλη New York Times Crossword έχει το δικό της app και εκτιμάται ότι θα εμπλουτιστεί με το Wordle, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως κάτι.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Wordle

Wordle: Μήπως τελικά δεν μας κάνει εξυπνότερους;

Το Wordle έχει γίνει η καθημερινή συνήθεια εκατομμύρια ανθρώπων σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά μήπως τελικά δεν βοηθά την ανάπτυξη του νου;

Games Wordle

WORDLE: Το νέο viral web game που κάνει παγκόσμιο χαμό!

Το καυτό νέο, viral παιχνίδι λέξεων ονομάζεται Wordle και πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι πρόβλεψης που δοκιμάζει το αγγλικό σας λεξιλόγιο και τις δεξιότητές σας στην επίλυση γρίφων.