Ξανά εκτός Twitter o Kanye West – Νέα ανάρτηση με σβάστικα

Twitter Kanye West, Ξανά εκτός Twitter o Kanye West – Νέα ανάρτηση με σβάστικα

Για ακόμη μία φορά εκτός Twitter βρίσκεται ο Kanye West μετά από μία σειρά από προκλητικά tweets, σε ένα από τα οποία φαινόταν να δείχνει ένα σύμβολο που συνδυάζει μια σβάστικα και ένα εβραϊκό αστέρι.

Ένας χρήστης ζήτησε από το νέο αφεντικό του Twitter, Elon Musk, να «διορθώσει τον Kanye ». Η αντίδραση του Musk ήταν άμεση. Ο Kanye West έχει «παραβιάσει τον κανόνα μας ενάντια στην υποκίνηση βίας», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Αμερικανό θεωρητικό συνωμοσίας Alex Jones και με το πρόσωπό του καλυμμένο με μάσκα, ο ράπερ επαίνεσε τον ηγέτη των Ναζί, Adolfo Hitler μέσα σε ένα παραλήρημα για την αμαρτία, την πορνογραφία και τον διάβολο.

Τους τελευταίους μήνες ο West έχει προκαλέσει διαμάχη με μια σειρά αντισημιτικών και ρατσιστικών δηλώσεων, που είχαν μεταξύ άλλων ως αποτέλεσμα να κόψει κάθε συνεργασία μαζί του ο κολοσσός αθλητικής ένδυσης Adidas.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.

Business Elon Musk Neuralink

Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου μπορεί να ελέγξει το ποντίκι του υπολογιστή με τη σκέψη

Ο πρώτος άνθρωπος που έλαβε εμφύτευση τσιπ εγκεφάλου από τη Neuralink μπορεί να ελέγξει ένα ποντίκι υπολογιστή μόνο με τη σκέψη του.