Xiaomi Mi Band 4: Διεκδίκησε ένα δωρεάν δημιουργώντας wallpaper

Xiaomi Mi Band 4, Xiaomi Mi Band 4: Διεκδίκησε ένα δωρεάν δημιουργώντας wallpaper

Η Xiaomi πρόσφατα παρουσίασε και κυκλοφόρησε το Mi Band 4, το πρώτο smartband της εταιρείας με έγχρωμη οθόνη και υψηλότερη ανάλυση σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Σε μόλις 8 ημέρες, η εταιρεία δήλωσε πως έστειλε 1 εκατομμύριο κομμάτια του Xiaomi Mi Band 4.

Χάρη στην έγχρωμη οθόνη, οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύουν το smartband με διάφορα wallpapers. Για να διαφημίσει το νέο χαρακτηριστικό, η Xiaomi κάνει έναν διαγωνισμό και δίνει την ευκαιρία στους χρήστες να σχεδιάσουν τι δικό τους wallpaper.

Μία επιτροπή θα διαλέξει τα καλύτερα wallpapers, μεταξύ όλων των συμμετοχών. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι φιναλίστ θα είναι το 10% των χρηστών, και θα λάβουν ως δώρο ένα Xiaomi Mi Band 4.

Στη συνέχεια, οι δημιουργίες των φιναλίστ θα μπουν σε ψηφοφορία, στα επίσημα φόρουμ της εταιρεία, από την οποία θα προκύψει και ο νικητής του διαγωνισμού. Το wallpaper που σχεδίασε ο νικητής θα προστεθεί στο επίσημο παγκόσμιο Theme Store της Xiaomi. Βέβαια, ίσως να μπουν όλα τα wallpaper των φιναλίστ, αλλά η εταιρεία δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο.

Xiaomi Mi Band 4, Xiaomi Mi Band 4: Διεκδίκησε ένα δωρεάν δημιουργώντας wallpaper

Ο διαγωνισμός θα τρέχει μέχρι της 2 Αυγούστου, δηλαδή, την επόμενη Παρασκευή. Όσοι χρήστες θέλουν να συμμετέχουν θα πρέπει να βασίσουν το wallpaper που θα σχεδιάσουν σε ένα από τα τρία πρότυπα που έχει δώσει η Xiaomi.

Αν σας ενδιαφέρει να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και να διαβάσετε αναλυτικά τις οδηγίες μπορείτε να το κάνετε μέσω αυτού του συνδέσμου.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Xiaomi Xiaomi Mi Band 4

Xiaomi Mi Band 4: Απεστάλησαν ένα εκατομμύριο συσκευές μέσα σε 8 ημέρες, 5.000 την ώρα

Η Xiaomi αποστέλλει 5.000 συσκευές την ώρα από την ημέρα κυκλοφορίας των Xiaomi Mi Band 4, σημειώνοντας νέο ρεκόρ για τη σειρά των smartbands.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones Xiaomi Mi 9T

Xiaomi Mi 9T: Έρχεται στην Ευρώπη το rebrand του Redmi K20, στις 17 Ιουνίου τιμή από 300€

Τελικά το Xiaomi Mi 9T είναι το rebrand του Redmi K20 για την Ευρώπη. Επίσης, το Xiaomi Mi “Smart” Band 4 έρχεται κι αυτό Ευρώπη με τιμή στα 35€ για την απλή έκδοση.

Gear featured Xiaomi Xiaomi Mi Band 4

Xiaomi Mi Band 4: Επίσημο με έγχρωμη AMOLED, 135mAh μπαταρία, υποστήριξη NFC και τιμή από 21€

Η Xiaomi παρουσίασε την επόμενη γενιά smartband που ακούει στο όνομα Xiaomi Mi Band 4 και θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, οι δύο με NFC.

Gear Xiaomi Xiaomi Mi Band 4

Xiaomi Mi Band 4: Εμφανίστηκε στο Aliexpress και teaser αποκαλύπτει τα διαθέσιμα χρώματα

Η ημέρα της επίσημης παρουσίασης του Xiaomi Mi Band 4 πλησιάζει, σήμερα ο CEO της εταιρείας αποκάλυψε τα χρώματα και το Aliexpress το έβαλε για προπαραγγελία.