Νεαρή στο Λονδίνο σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει selfie

Νεαρή Λονδίνο σκοτώθηκε selfie, Νεαρή στο Λονδίνο σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει selfie

Οι selfies έχουν εισέλθει στην ζωή και την καθημερινότητα μας τα τελευταία χρόνια. Μια φωτογραφία του εαυτού μας ή των… ειδώλων της παρέας μας μπορεί να αποτελέσει μια υπενθύμιση μιας ευχάριστης ανάμνησης. Δυστυχώς όμως, στον “βωμό” των likes και του ωραίου αποτελέσματος, μπορεί κάποιος να χάσει ακόμα και την ζωή του.

Μια νεαρή κοπέλα, ηλικίας μόλις 20 χρονών, ονόματι Toni Kelly διατηρούσε λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, ενημερώνοντας τους συνεχώς με φωτογραφίες και selfies της από διάφορα μέρη και ταξίδια. Η ίδια καταγόταν από την Νέα Ζηλανδία, όμως το τελευταίο διάστημα ζούσε στο Λονδίνο. Ανάμεσα στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της ήταν φωτογραφίες στο Big Ben και την γνωστή πλατεία Trafalgar. Πριν από περίπου δυο εβδομάδες όμως η νεαρή Toni επιχείρησε να βγάλει μια selfie ενόσω ήταν στο διαμέρισμα της, αλλά λόγω στιγμιαίου λάθους έπεσε από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου…

Το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε, λόγω σοβαρού τραύματος στο κεφάλι. Η συντετριμμένη οικογένεια της Toni διεξήγαγε έναν διαδικτυακό έρανο καλώντας όσους μπορούσαν να συνεισφέρουν, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα για την επιστροφή και ταφή της στην Νέα Ζηλανδία. Η καμπάνια απέφερε 38 χιλιάδες δολάρια στην οικογένεια. Να σημειωθεί πως τα όργανα της Toni θα δώσουν ελπίδα σε ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου που τα έχουν ανάγκη.

Όσο ωραία και αν αισθάνεται ένας χρήστης κοινωνικού δικτύου για την… καλή πορεία της ανάρτησης του, αναφορικά με τα likes και τα σχόλια που συγκέντρωσε, θα πρέπει πάντα να έχει στο νου του πως πρόκειται για έναν πλασματικό χώρο του διαδικτύου και τίποτα παραπάνω. Οι ωραίες φωτογραφίες και selfies θα κοσμούν μεν τα άλμπουμ μας, αλλά ας μην ρισκάρουμε ποτέ την ζωή μας για να απαθανατίσουμε τους εαυτούς μας. Η τραγική ιστορία της νεαρής Toni Kelly να γίνει ένα μάθημα για όλους τους ενεργούς και δραστήριους χρήστες των social media.

Νεαρή Λονδίνο σκοτώθηκε selfie, Νεαρή στο Λονδίνο σκοτώθηκε προσπαθώντας να βγάλει selfie

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Denis

Κρίμα για την κοπέλα και για κάθε άτομο που χάνει τη ζωή του, όμως το ηθικό δίδαγμα ειδικά για τις νεαρές ηλικίες είναι πως η ηλιθιότητα και η επιπολαιότητα παίρνει αμέτρητες μορφές και ιδού τα αποτελέσματα.

Ioannis

κριμα πραγματικα οτι και να πει κανεις ειναι λιγο για τον τροπο που εφυγε αυτη η κοπελα απο μια επιπολαιοτητα της στιγμης. εχει καταντησει αηδια αυτο με τις selfies

Andreas

Τωρα υποτιθεται οτι πρεπει να την λυπηθουμε? Συγνωμη αλλα δεν θα μπορεσω.Οταν πας να βγαλεις σελφι πανω σε ανοιχτο παραθυρο υπαρχει κατι που λεγεται κοινη λογικη και το οποιο λεει οτι αυτο που πας να κανεις ειναι επικινδυνο.Κοινως, οι μ@λ@κιες πληρωνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.