YouTube: Ετοιμάζεται να λανσάρει νέα υπηρεσία για podcasts;

, YouTube: Ετοιμάζεται να λανσάρει νέα υπηρεσία για podcasts;

Το YouTube φέρεται έτοιμο να ξεκινήσει να προσφέρει μία υπηρεσία podcasting, η οποία εκτιμάται ότι θα ονομάζεται YouTube Podcasts. H είδηση προέκυψε από το πρακτορείο Bloomberg σχετικά με το τι καινούριο ετοιμάζει το YouTube.

Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο δημοσίευμα του Bloomberg, το YouTube καλύπτει ήδη το κομμάτι της τηλεόρασης, των ταινιών, της μουσικής και του gaming, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το ότι επιδιώκει να μπει και στον χώρο του podcasting, ο οποίος είναι ιδιαιτέρως ανθηρός. Το εάν η νέα υπηρεσία θα ονομάζεται YouTube Podcasts μένει να φανεί. Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται, πάντως, εάν λάβουμε υπόψη μας την ονοματολογία που ακολουθεί η Google με τα YouTube Music, κ.λπ.

Αυτό που περιμένουμε να δούμε σε ένα ενδεχόμενο λανσάρισμα του YouTube podcasts είναι ένα εύκολο στη χρήση interface που να υποστηρίζει audio, με εύκολη δημιουργία playlists και προτάσεις περιεχομένου ανάλογα με το τι επιλέγει να ακούσει κανείς. Προφανώς και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός εδώ, αφού το Spotify έχει μπει με μεγάλη ορμή στο θέμα του podcasting.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.