YouTube: Λανσάρει τα δικά του emote – Θυμίζει αρκετά το Twitch

YouTube Twitch, YouTube: Λανσάρει τα δικά του emote – Θυμίζει αρκετά το Twitch

Το YouTube αρχίζει να λανσάρει τα δικά του προσαρμοσμένα emote τύπου Twitch, που ονομάζονται YouTube Emotes και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενότητες σχολίων και κατά τη διάρκεια ζωντανών εκπομπών.

Τα αρχικά emotes του YouTube επικεντρώνονται στο gaming, αλλά θα είναι περισσότερα με την πάροδο του χρόνου. Όταν ανοίγετε το εργαλείο επιλογής emoji του YouTube θα βλέπετε μία λίστα όπου θα εμφανίζονται κάτω από τα υπάρχοντα προσαρμοσμένα emote του καναλιού. Τα emotes του YouTube έχουν επίσης συγκεκριμένα ονόματα για αυτόματη συμπλήρωση, ώστε να πληκτρολογείτε γρήγορα “:cat-orange-whistling:” για παράδειγμα, και θα γεμίσει αυτόματα ένα σχόλιο με μια πορτοκαλί γάτα που σφυρίζει.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν υπάρχει emote pogchamp, αλλά το YouTube δεν έχει προσθέσει καν μια προεπιλογή για το δημοφιλές emote LUL Twitch. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά παιχνίδια στο τέλος, GG και buffering.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.

Internet YouTube

Youtube Health: Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε οδηγίες για πρώτες βοήθειες

Το Youtube κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε βήμα προς βήμα βίντεο πρώτων βοηθειών και επείγουσας φροντίδας.

Internet featured Google YouTube

Youtube: Νέα λειτουργία διευκολύνει τους δημιουργούς podcast

Τα podcast έχουν εξαιρετική απήχηση αυτή την περίοδο γι’ αυτό και πολλές υπηρεσίες streaming ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί τους.