Επίθεση ransomware ζητά λύτρα για εταιρικά μυστικά από την Apple
Παρασκευή, 23/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Η επίθεση ransomware στην Apple θεωρείται σοβαρή, αλλά η αμερικανική εταιρεία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τι θα κάνει.
Τρίτη, 13/03/2012 · Κώστας Βλαχάκης
Κατά καιρούς το YouTube πραγματοποιεί ζωντανές αναμεταδόσεις συναυλιών αλλά και event με τις παρουσιάσεις δικών της προϊόντων και υπηρεσιών. Από εχθές επιτρέπει σε πιστοποιημένους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς από τις χώρες Αμερική, Αγγλία, Αυστραλία και Καναδά να αναμεταδίδουν δικά τους event με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά και τη συγκέντρωση χρηματικών ποσών από live δωρεές.
Παρασκευή, 23/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Η επίθεση ransomware στην Apple θεωρείται σοβαρή, αλλά η αμερικανική εταιρεία δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τι θα κάνει.
Παρασκευή, 23/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Yahoo News δημοσίευσε στοιχεία που δείχνουν ότι η Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ παρακολουθούσε τα social media των πολιτών.
Πέμπτη, 22/04/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για την Nvidia, πτήση Ingenuity, νέα iMac και iPad Pro, κάμερες Samsung, Amazon και ΕΛΤΑ Courrier, Lexus, και το επόμενο update των Windows 10.
Πέμπτη, 22/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Στη νέα εποχή της έλλειψης διαθέσιμων GPU, πολλοί αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη των bots για τις αγορές τους.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ