Youtube Premium: Αυξάνεται η συνδρομή στο οικογενειακό πρόγραμμα

youtube premium, Youtube Premium: Αυξάνεται η συνδρομή στο οικογενειακό πρόγραμμα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους συνδρομητές του οικογενειακού προγράμματος Youtube Premium. Μέσω email, η Google τους ενημέρωσε πως το μηνιαίο κόστος της υπηρεσίας θα αυξηθεί κατά 5 $ το μήνα.

Από τον Νοέμβριο, οι περισσότεροι χρήστες θα αρχίσουν να πληρώνουν 22,99 $ το μήνα για το YouTube Premium. Φαίνεται, όμως, ότι θα υπάρχει κάποιο περιθώριο. Ενώ η κύρια ανακοίνωση λέει ότι η αύξηση της τιμής ξεκινά από τον επόμενο κύκλο χρέωσης στις 21 Νοεμβρίου ή μετά, ορισμένοι παλιοί συνδρομητές δεν θα δουν φουσκωμένους λογαριασμούς για αρκετούς μήνες. Μέλος του προσωπικού του Endaget ενημερώθηκε ότι η τιμή του δεν θα αυξηθεί μέχρι τον Απρίλιο λόγω της ιδιότητάς του ως “μακροχρόνιου και πολύτιμου μέλους”.

Τι ισχύει με τη νέα δομή τιμών; Το οικογενειακό πρόγραμμα είναι λιγότερο ευνοϊκό για μικρότερες ομάδες. Στα 17,99 $, η αγορά στο οικογενειακό πρόγραμμα για δύο μόνο χρήστες προσέφερε σημαντική εξοικονόμηση σε μεμονωμένους λογαριασμούς. Τώρα, μια οικογένεια δύο χρηστών θα εξοικονομήσει μόνο 1 $ το μήνα. Προς το παρόν, οι τιμές για έναν χρήστη παραμένουν ίδιες: 11,99 $ το μήνα για μεμονωμένους λογαριασμούς και 6,99 $ για φοιτητές.

Όσο για τα οφέλη που απολαμβάνουν οι συνδρομητές, το Premium εξακολουθεί να προσφέρει μια εμπειρία YouTube χωρίς διαφημίσεις, τη δυνατότητα λήψης βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης, πρόσβαση στη Μουσική YouTube και τη δυνατότητα συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής και βίντεο στο παρασκήνιο ή με απενεργοποιημένη την οθόνη του τηλεφώνου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.