Youtube Premium: Αυξάνεται η τιμή παγκοσμίως

Youtube Premium, Youtube Premium: Αυξάνεται η τιμή παγκοσμίως

Αύξηση στις τιμές του Youtube Premium αποφάσισε να κάνει η εταιρεία, εν μέσω και άλλων αποφασιστικών κινήσεων και αλλαγών στην πλατφόρμα.

Το YouTube άρχισε να παίρνει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των ad blocker, εμποδίζοντας όσους τα χρησιμοποιούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο. Η εταιρεία προέτρεψε όσους ήθελαν να μη βλέπουν διαφημίσεις να επιλέξουν τη συνδρομή στο Premium πακέτο, το οποίο δε δείχνει διαφημίσεις, μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων.

Σήμερα, ωστόσο, συνδρομητές σε όλο τον κόσμο άρχισαν να λαμβάνουν ένα email που τους ειδοποιούσε ότι το ποσό που θα πρέπει να πληρώνουν κάθε μήνα θα αυξηθεί.

Από την 1η Νοεμβρίου, το YouTube Premium ανεβάζει την τιμή σε Αργεντινή, Αυστραλία, Αυστρία, Χιλή, Γερμανία, Πολωνία και Τουρκία. Αυτό ισχύει για όλα τα πακέτα, δηλαδή τα Premium και Music Premium.

Η αύξηση της τιμής θα ισχύει για νέους χρήστες, ενώ οι υπάρχοντες πελάτες θα έχουν «τουλάχιστον τρεις επιπλέον μήνες» πριν δουν την αλλαγή στους λογαριασμούς τους. Το YouTube ανέφερε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι η απόφαση δεν πάρθηκε επιπόλαια και η αύξηση θα «συνεχίσει να βελτιώνει το Premium και να υποστηρίζει τους δημιουργούς και τους καλλιτέχνες» που παρακολουθούν οι άνθρωποι.

Το YouTube Premium προσφέρει μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, αναπαραγωγή μόνο ήχου και αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, καθώς και λήψεις εκτός σύνδεσης σε πλήρη ποιότητα. Υπάρχει επίσης μια επιλογή 1080p με βελτιωμένο ρυθμό μετάδοσης bit, η οποία προσφέρει λιγότερη συμπίεση και πιο καθαρά γραφικά.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.