Beyond 4.0

Ladies Talk | Αχ ρομπο-κουνελάκι…

NabaztagΑχ ρομπο-κουνελάκι, κουνελάκι, ξύλο που θα το φας! Μέσα σε ξένο περιβολάκι, τρύπες γιατί τρυπάς; Μη μου σουφρώνεις την μυτίτσα, μη μου κουνάς τ’ αυτιά. Μην ξεγελιέστε.. δεν είναι απλά ένα αθώο κουνελάκι, δεν είναι pokemon, είναι ένα πανέξυπνο κουνέλι τελευταίας τεχνολογίας! Το Nabaztag/tag θα σας ξετρελάνει με τις δυνατότητες του και θα γίνει ο καλύτερος φίλος και ο πιο χρήσιμος βοηθός σας.

Η εγκατάσταση του γίνεται μόλις το βάλετε στην πρίζα και συνδεθεί με τη WiFi σύνδεση σας στο Internet. Από τη στιγμή που θα δημιουργήσετε τα προσωπικά του χαρακτηριστικά (αποφασίζετε για το όνομα, ηλικία και φύλο του) στην ιστοσελίδα της εταιρείας, ο φίλος σας έρχεται στη ζωή και μπορείτε να τον προγραμματίσετε να κάνει αμέτρητα πράγματα που σας είναι απαραίτητα πλην όμως χρονοβόρα για να τα κάνετε εσείς!!

Nabaztag familyΣας προειδοποιεί για τον καιρό, αν έχετε e-mail ή ακόμα και αν το αεροπλάνο σας θα καθυστερήσει, σας λέει τι να βάλετε σύμφωνα με την μόδα (απαραίτητο!) και αν πρέπει να πουλήσετε τις μετοχές σας ή όχι και όλα αυτά κουνώντας τα αυτιά του, αλλάζοντας το χρώμα του ή μιλώντας σας, ανάλογα με την προτίμηση σας! Αν έχει βροχερό καιρό θα το καταλάβετε αμέσως από το πεσμένο αυτί του, ενώ αν λάβετε ένα e-email θα γίνει κόκκινο ή οτιδήποτε εσείς το προγραμματίσετε!!

Ακόμα δέχεται φωνητικές εντολές μέσω μικροφώνου για να σας ενημερώσει άμεσα για όσα θέλετε να μάθετε, έχει ψηφιακό ράδιο, παίζει τραγούδια MP3 από τον υπολογιστή σας ενώ σας ξυπνά κάθε μέρα με την γλυκιά του φωνή και με νέα απευθείας από το BBC, από την εφημερίδα New York Times, Wall Street Journal κά. Με μερικές ρυθμίσεις μπορεί ακόμα να διαβάσει τα e-mail και να σας πει μέχρι και από ποιόν είναι..

Tip: Aν χαρακτηρίσετε κάποιο αντικείμενο με την «σφραγίδα» RFID ztamp θα το αναγνωρίζει και θα δρα αναλόγως, όπως να «μυρίζει» τα κλειδιά του αγαπημένου σας και να σας στέλνει e-mail μόλις αυτός επιστρέψει στο σπίτι σας (χμ..ενδιαφέρον)!!!! Διασκεδάστε ακόμα με τον τρόπο που τεντώνει τα αυτιά του κάνοντας Tai Chi, ρωτήστε τον για την διάθεσή του ή επικοινωνήστε με άλλα κουνέλια!!

Το κουνέλι σας έχει τη δική του προσωπικότητα όχι μόνο επειδή αν ξέρετε από προγραμματισμό μπορείτε να δημιουργήσετε δικά σας applications αλλά και γιατί μπορείτε να εγγραφείτε σε επιπλέον υπηρεσίες για περισσότερο διασκεδαστικές δυνατότητες!

Αχ ρομπο-κουνελάκι, κουνελάκι, γιατί μου κουνάς τ’ αυτιά ??!!!! …

Info: Στην Ελλάδα, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα, θα το βρείτε στα καταστήματα Fenafresh και Fnac Greece, ενώ εμείς το βρήκαμε και στην ιστοσελίδα των βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ladies Talk Ladies Talk

Zotero | Ότι χρειάζεστε για τη πτυχιακή σας και όχι μόνο

Πώς συγγράφεται μία πτυχιακή εργασία και βάσει ποίου σχεδίου; Βρίσκεις το αντικείμενο της έρευνας, σερφάρεις άπειρες εργατοώρες στο διαδίκτυο, αποθηκεύεις ένα κατεβατό από αρχεία, τα τυπώνεις, τα διαβάζεις όλα, μαρκάρεις με το stabilo τί θα κάνεις copy-paste, πνίγεσαι στη χαρτούρα και ξεκινάς. Μήπως κόλλησες και δεν γράφεις ή μέχρι να ξεκινήσεις μπέρδεψες τις σημειώσεις και […]

Ladies Talk Ladies Talk

Ladies Talk | Δύο φορές Clarisonic Skin Care Brush την ημέρα… το Botox κάνει πέρα!

Μετά από ώρες στη δουλειά, στο τρέξιμο και το περπάτημα μέσα στο καυσαέριο και τους ρύπους γυρίζεις στο σπίτι και σαν βαρίδι προσγειώνεσαι στο κρεβατάκι σου… Δε θα σε ρωτήσω αν έπλυνες τα δόντια σου γιατί αυτή την δραστηριότητα στην έχουν εμφυτεύσει από μικρή οι γονείς σου, εγώ θα θέσω το εξής ερώτημα, demakeup έκανες;

Ladies Talk Ladies Talk

Fashion Week | Front row… from your iPhone!

Όταν τη προηγούμενη βδομάδα επέλεγα τα πιο χρήσιμα applications για το iPhone, είχα ξεχάσει εντελώς για την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη (από 5 Σεπτεμρίου). Επειδή όμως καταλαβαίνω τη στεναχώρια σας που λόγω του βαρύ προγράμματος και των ανειλημμένων υποχρεώσεών σας, δεν θα μπορέσετε όπως και εγώ να παρευρεθείτε στα runway shows των αγαπημένων σας […]

Ladies Talk Ladies Talk

Ladies Talk | 10 must-have iPhone apps

Το iPhone 3G επιτέλους(!) κυκλοφόρησε και στην Ελλάδα και όσες περήφανες κάτοχοι από εσάς, υπογράψατε συμβόλαια αξίας ή καταβάλλατε το σεβαστό ποσό του μισού χιλιάρικου για να το αποκτήσετε, σίγουρα ανυπομονείτε να του φορτώσετε όλο το απαραίτητο υλικό για να αρχίσει να σας ξεπληρώνει σε χρησιμότητα και ικανοποίηση. Στο App store ξεχωρίσαμε τις παρακάτω εφαρμογές […]