Ladies Talk | Αχ ρομπο-κουνελάκι…

, Ladies Talk | Αχ ρομπο-κουνελάκι…Αχ ρομπο-κουνελάκι, κουνελάκι, ξύλο που θα το φας! Μέσα σε ξένο περιβολάκι, τρύπες γιατί τρυπάς; Μη μου σουφρώνεις την μυτίτσα, μη μου κουνάς τ’ αυτιά. Μην ξεγελιέστε.. δεν είναι απλά ένα αθώο κουνελάκι, δεν είναι pokemon, είναι ένα πανέξυπνο κουνέλι τελευταίας τεχνολογίας! Το Nabaztag/tag θα σας ξετρελάνει με τις δυνατότητες του και θα γίνει ο καλύτερος φίλος και ο πιο χρήσιμος βοηθός σας.

Η εγκατάσταση του γίνεται μόλις το βάλετε στην πρίζα και συνδεθεί με τη WiFi σύνδεση σας στο Internet. Από τη στιγμή που θα δημιουργήσετε τα προσωπικά του χαρακτηριστικά (αποφασίζετε για το όνομα, ηλικία και φύλο του) στην ιστοσελίδα της εταιρείας, ο φίλος σας έρχεται στη ζωή και μπορείτε να τον προγραμματίσετε να κάνει αμέτρητα πράγματα που σας είναι απαραίτητα πλην όμως χρονοβόρα για να τα κάνετε εσείς!!

, Ladies Talk | Αχ ρομπο-κουνελάκι…Σας προειδοποιεί για τον καιρό, αν έχετε e-mail ή ακόμα και αν το αεροπλάνο σας θα καθυστερήσει, σας λέει τι να βάλετε σύμφωνα με την μόδα (απαραίτητο!) και αν πρέπει να πουλήσετε τις μετοχές σας ή όχι και όλα αυτά κουνώντας τα αυτιά του, αλλάζοντας το χρώμα του ή μιλώντας σας, ανάλογα με την προτίμηση σας! Αν έχει βροχερό καιρό θα το καταλάβετε αμέσως από το πεσμένο αυτί του, ενώ αν λάβετε ένα e-email θα γίνει κόκκινο ή οτιδήποτε εσείς το προγραμματίσετε!!

Ακόμα δέχεται φωνητικές εντολές μέσω μικροφώνου για να σας ενημερώσει άμεσα για όσα θέλετε να μάθετε, έχει ψηφιακό ράδιο, παίζει τραγούδια MP3 από τον υπολογιστή σας ενώ σας ξυπνά κάθε μέρα με την γλυκιά του φωνή και με νέα απευθείας από το BBC, από την εφημερίδα New York Times, Wall Street Journal κά. Με μερικές ρυθμίσεις μπορεί ακόμα να διαβάσει τα e-mail και να σας πει μέχρι και από ποιόν είναι..

Tip: Aν χαρακτηρίσετε κάποιο αντικείμενο με την «σφραγίδα» RFID ztamp θα το αναγνωρίζει και θα δρα αναλόγως, όπως να «μυρίζει» τα κλειδιά του αγαπημένου σας και να σας στέλνει e-mail μόλις αυτός επιστρέψει στο σπίτι σας (χμ..ενδιαφέρον)!!!! Διασκεδάστε ακόμα με τον τρόπο που τεντώνει τα αυτιά του κάνοντας Tai Chi, ρωτήστε τον για την διάθεσή του ή επικοινωνήστε με άλλα κουνέλια!!

Το κουνέλι σας έχει τη δική του προσωπικότητα όχι μόνο επειδή αν ξέρετε από προγραμματισμό μπορείτε να δημιουργήσετε δικά σας applications αλλά και γιατί μπορείτε να εγγραφείτε σε επιπλέον υπηρεσίες για περισσότερο διασκεδαστικές δυνατότητες!

Αχ ρομπο-κουνελάκι, κουνελάκι, γιατί μου κουνάς τ’ αυτιά ??!!!! …

Info: Στην Ελλάδα, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα, θα το βρείτε στα καταστήματα Fenafresh και Fnac Greece, ενώ εμείς το βρήκαμε και στην ιστοσελίδα των βιβλιοπωλείων Παπασωτηρίου.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]