Ladies Talk | Τρεχάτε ποδαράκια μου… (Nike+ Sportband)

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η στιγμή της Κρίσης έχει φτάσει. Οι τύψεις για τις ατασθαλίες του χειμώνα και οι εμμονές για μια καλή παρουσία στις πλαζ κάνουν την εμφάνισή τους. Τα μαγιό δυστυχώς δεν μπορούν να κρύψουν τις ατέλειες και εσείς θέλετε να σταθείτε επάξια λαμπάδες(!) δίπλα στους άνδρες – αγάλματα… (λέμε τώρα!). Τρέχετε να προλάβετε μήπως σώσετε κάτι; – μη σας ξεγελούν με τα εξαντλητικά tips της τελευταίας στιγμής – καλύτερα τρέξτε και μπείτε σε πρόγραμμα για… του χρόνου;;;!?!!

, Ladies Talk | Τρεχάτε ποδαράκια μου… (Nike+ Sportband)

Nike plus Sportband

Επειδή όμως το τρέξιμο στο διάδρομο του γυμναστηρίου είναι άκρως βαρετό, ενοχλητικό και ανθυγιεινό αν σκεφτεί κανείς τον αριθμό των ατόμων που μπορεί να βρίσκονται την ίδια στιγμή σε ένα κλειστό χώρο, εσείς φορέστε το Nike+ Sportband περικάρπιό σας και τα nike+ ready αθλητικά σας παπούτσια και αρχίστε τη προπόνηση στον καθαρό αέρα! Στο σπίτι επιστρέφοντας θα σας περιμένει ο ηλεκτρονικός προπονητής Nike Coach για να τσεκάρει και να αναλύσει τη πρόοδό σας!

, Ladies Talk | Τρεχάτε ποδαράκια μου… (Nike+ Sportband)Το Nike+ Sportband είναι η τελευταία καινοτομία της σειράς Nike+ για όσους απολαμβάνουν το τρέξιμο χωρίς μουσική (σε αντίθεση με το προηγούμενο προϊόν Nike+ iPod kit) και θέλουν να έχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, οι οποίες λαμβάνονται από τον αισθητήρα των παπουτσιών, διαθέσιμες με ένα μόνο κοίταγμα στο καρπό τους! Την ώρα λοιπόν της προπόνησης έχετε πρόσβαση σε στοιχεία όπως ταχύτητα, χρόνο, διανυόμενη απόσταση και θερμίδες που κάηκαν, ενώ δεν χρειάζεται να το αποχωριστείτε όταν δεν αθλείστε καθώς λειτουργεί σαν ρολόι και παρέχει ανασκόπηση των τελευταίων στατιστικών στοιχείων που έχει συγκεντρώσει!

Αν το πάρετε ζεστά το πράγμα και δεν έχετε σταματημό(!) μπορείτε να αποθηκεύσετε στοιχεία ως και 16 ωρών προπόνησης, χρόνος δηλ. που αντιστοιχεί στη συμπλήρωση ενός μαραθώνιου!!!!! Στη συνέχεια φορτώστε τα δεδομένα μέσω του αποσπώμενου USB (το οποίο χρησιμεύει και σαν κανονικό stick όπου μπορείτε να σώσετε και τα έγγραφά σας) στο nikeplus.com και θα έχετε μια πλήρη εικόνα της προόδου σας καθώς επίσης συμβουλές για το κατάλληλο workout που θα πρέπει να ακολουθήσετε!

Let the best win… Και επειδή το τρέξιμο είναι εμπειρία όταν αισθανθείτε αρκετά μάχιμες μπορείτε να γίνετε μέλος μιας ομάδας στην κοινότητα του nikeplus.com και να δημιουργήσετε φιλίες και εικονικό ανταγωνισμό με άλλες ομάδες…

Και χωρίς να το καταλάβετε… τσα το επόμενο καλοκαιράκι!!!!!!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Θέλω να τα δοκιμάσω! Λες να προλαβαίνω για φέτος?!!!
Το πολύ πολύ ξεκινάω τώρα, φτιάχνω σώμα τα Χριστούγεννα και πάω για μπάνια Αυστραλία!!!

gorgonitsa

@costas: πάρτο να συναγωνιστούμε…αλλά σε προειδοποιώ ..
you will eat dirt!!!!! hahahah

Κώστας Βλαχάκης

Ξέρουμε τιμή, γιατί τα Asics Gel τα έχω λιώσει στο διάδρομο και το σκέφτομαι να ξαναπάρω Nike.

gorgonitsa

@costas : από τη nike europe η ενημέρωση είναι ότι η σειρά nike+ είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και πιστεύω ότι μπορείς να τη βρεις στις nike boutiques!(αλλιώς ψάξε στο ebay)!
οι τιμές είναι περίπου 60 ευρώ για το nike+ sportband που περιλαμβάνει και τον αισθητήρα και για τα nike+ παπούτσια ξεκινούν από 90 ευρώ!
μη ξεχάσεις να κάνεις accept στο challenge μου… εκτός και αν φοβάσαι την αναμέτρηση!
ehehe

tasosvel

μην ξεχάσετε να με φωνάξετε να βιντεοσκοπήσω την αναμέτρηση !!

Κώστας Βλαχάκης

Θα σε δω online gorgonitsa…

gorgonitsa

@costas & tasosvel: μα τι λέει ρε τάσο? on line? θα βάλει ψεύτικα αποτελέσματα!hahah
εγώ προτείνω face2face και μέσα για το video ! την έχει άσχημα ο chief!hahah

Κώστας Βλαχάκης

Θα πρέπει να κάτσω να χάσω, αλλιώς βλέπω την επιθεώρηση εργασίας να μου χτυπάει την πόρτα!!! hehehe

sportmania

για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να το βρεί εδω https://www.esportmania.gr/newshop/nike-running-sportband.html σε πολύ περιορισμένες ποσότητες

Κώστας Βλαχάκης

Και σε όλα τα καταστήματα Intersport 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα ζει κοινωνικά με το Tradeordonate.com

Μόλις τελείωσα το βιβλίο μου. Πρέπει να βρω ένα άλλο να το ανταλλάξω. Να έβρισκα και μια βιβλιοθήκη να την ανταλλάξω με το παιδικό καθισματάκι που δεν μου χρειάζεται πια. Να χαρίσω και το ποδηλατάκι που πιάνει τόσο χώρο στην αποθήκη. Ίσως στο tradeordonate.com κάτι να βρω!

Software applications apps Ladies Talk

Ladies Talk: Η Βασούλα ψάχνει για ταξί με το TaxiBeat

Τόσες μέρες απεργία στα ΜΜΜ αναγκαστικά κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις ταξί. Επειδή δεν θέλεις να δώσεις και 5 ευρώ επιπλέον στο ραδιοταξί, τι κάνεις; Βγαίνεις στην κεντρική λεωφόρο, κάνεις την προσευχή σου και ξεκινάει το κυνήγι των κίτρινων (στην Αθήνα) μαγισσών! Κι η ώρα περνάει και το κρύο τρυπάει, όπου να ’ναι πιάνει και […]

Internet Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα πάει super market με το e-prices.gr

Θέλεις να πας στο σούπερ μάρκετ. Δεν θέλεις όμως να σε πιάσουν και κορόιδο. Δεν έχεις όμως και την πολυτέλεια να γυρίζεις από μάρκετ σε μάρκετ για βρεις την καλύτερη τιμή. Και σε αυτό το σημείο έρχεται το Υπουργείο Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας-Υποδομών-Μεταφορών & Δικτύων (ουφ) με το παρατηρητήριο τιμών να γίνει ένα από τα βασικά σου εργαλεία! […]

Internet Ladies Talk vasoula

Ladies Talk: Η Βασούλα κάνει… “ωτοστόπ” με το Pamemazi.gr

Πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη. Να πάω με το τρένο; Αεροπλάνο; Αυτοκίνητο καλύτερα. Μα δεν έχεις αυτοκίνητο. Και ποιος σου είπε ότι πρέπει να έχω αυτοκίνητο! Μα τι λες; Λέω Ελληνική Βάση Συνοδήγησης Pamemazi.gr το σύγχρονο ωτοστόπ! Η ευρωπαϊκή πλατφόρμα Carpooling.com μετά την Γερμανία, τη Γαλλία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Πολωνία και την […]