Οι iFans αφήνουν το iPhone για χάρη του μεγαλύτερου Galaxy S5 (26% Αγγλία)

Μάλλον η παρακάτω είδηση δεν είναι πολύ ευχάριστη για την Apple καθώς σημαντικός αριθμός πρώην iFans στη Μεγάλη Βρετανία που βαρέθηκε να περιμένει για ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη, μετακινήθηκε στη Samsung και τη φετινή της ναυαρχίδα Samsung Galaxy S5 που προσφέρει ήδη τη μεγαλύτερη οθόνη.

Οι αριθμοί λένε ότι το 26% των νέων χρηστών του Samsung Galaxy S5 προέρχεται από πρώην κατόχους iPhone. Αυτή είναι πολύ σημαντική αύξηση σε σύγκριση με το περσινό ποσοστό που ήταν στο 12%. Στην Ευρώπη το ποσοστό είναι στο 17% σε αντίθεση με τις ΗΠΑ όπου έχει τους πιο πιστούς χρήστες της Apple με το ποσοστό των όσων την αφήνουν για τη Samsung να είναι μόλις στο 8%.

Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι στη Μ. Βρετανία το Galaxy S5 βρίσκεται πίσω σε πωλήσεις σε σύγκριση με το iPhone 5c και iPhone 5s. Το 11.1% της αγοράς (στην Αγγλία) ανήκει στο iPhone 5c, άλλο ένα 11% στο iPhone 5s και 9% στο Samsung Galaxy S5. Όμως η Samsung έχει μια ακόμη συσκευή στο top 5, το Samsung Galaxy S4 ενώ η πεντάδα κλείνει με το Motorola Moto G με 6%.

Αν και σε κάποιους δεν αρέσει η τάση στην αύξηση των ιντσών της οθόνης, αυτό φαίνεται να είναι το trend. Εσείς θα αλλάζατε το iPhone σας για το μεγαλύτερο Samsung Galaxy S5 ή κάποιο άλλο;

, Οι iFans αφήνουν το iPhone για χάρη του μεγαλύτερου Galaxy S5 (26% Αγγλία)

Πηγη

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Enzo

Η αλήθεια είναι ότι το βλέπω να γίνεται στους κοντινούς μου i-φονάκιδες…Και όποιος δοκιμάσει samsung ή android γενικότερα, δεν ξαναγυρίζει στο iphone…

tasos

Αυτό γίνεται μόνο και μόνο επειδή στην κυριολεξία ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ να περιμένουν μέχρι η Apple να βγάλει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ iPhone.

dimpep

11% δηλαδή επιλέγουν ΜΙΑ συσκευή. Το ποσοστό φαίνεται εξωπραγματικό αν αναλογιστούμε τον συνολικό αριθμό μοντέλων που κυκλοφορούν στην αγορά. Αμφιβάλλω για την αξιοπιστία του δείγματος. Αν μιλάμε για δείγμα smartphones που κυκλοφόρησαν το τελευταίο έτος τότε ΟΚ. Αλλιώς για συνολικές πωλήσεις είναι παραφουσκωμένο, για να δημιουργούν εντυπώσεις

Darth

για τα sheeps δεν εχει σημασία αν γραφει apple η samsung η ότι αλλο θέλετε, το σημαντικό είναι να είναι δημοφιλές και να το ξέρουν όλοι, ετσι ώστε αποκτώντας την συσκευη θα μπορουν να “αναδειχθούν”

giannaras

Χα χα χαμός θα γίνει πάλι ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ ΜΕ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ για πάμε θα έχω και ενδοοικογενειακο θέμα εγώ s5 και η γυναίκα 5s ααα ρε βλάχακη φωτιές που μας άναψες
ΥΓ.γυναικα τα μπιφτέκια σήμερα τα πετυχες

Vassilis Papathanasiou

@Darth συμφωνώ!

nikmour

Giannaras φίλε πέθανα από το σχόλιο σου. Τα μπιφτέκια πως τα έκανε?

nikos

@Darth συμφωνώ!Ακόμη και τώρα που έφυγαν από το iPhone πήγαν στο sgs5 λόγο brand name ενώ κυκλοφορούν συσκευές ανώτερες και των δυο εταιριών!Τι να πεις…Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται το brand name να είναι κριτήριο επιλογής?#

Nio

Giannaras βλέπω έμαθες από την διαφήμιση της LG για το knock code…!!!

giannaras

Μπιφτέκια τέλεια να πάρω δυνάμεις μόλις έρθει θα τις το δείξω το κείμενο και θα γίνει μάχη
Βλάχακη τα έξοδα διαζυγίου ΔΙΚΆ ΣΟΥ

Iakovos80

Το να αναφερόσαστε σε κάποιον ως “sheep” δείχνει το πόσο κακοπροαίρετοι είσαστε μερικοί και πως δεν έχετε πιάσει ποτέ iPhone στα χέρια σας. Εγώ είχα σα δεύτερα κινητά ναυαρχίδες του Android ειδικά τους τελευταίους μήνες, και καμιά μεγάλη οθόνη δε με έκανε να αποχωρηστώ τα iPhone. Αλλάξτε συμπεριφορά και σεβαστείτε το χώρο που σας φιλοξενεί. Γινόσαστε γραφικοί.

Darth

@nikos πάρα πολλους το μόνο που τους νοιάζει είναι να εχουν ενα δημοφιλές brand για να μπορουν να λένε ναααααααααα εχω samsung είμαι in η εχω apple είμαι in δείτε είμαι ο καλύτερος κλπ κλπ (δλδ σημάδια αδύναμου χαρακτήρα, έλλειψη φαντασίας και προσωπικής δημιουργικότητας και καποια αλλα που δεν αναφέρω εδώ γιατί θα θιξω κόσμο άθελα μου )

john

Εγω ειχα το iphone 2g 3g 3gs 4 και μετα πηγα στο s3 και και παει λεγοντας πηρα το s4 μετα και τωρα το s5…
Εκεινα τα χρονια ηταν λιγο ποιο καλα Τα iphone αλλα απο το s2 και μετα εμεινε πισω η apple…

apostolos

Όντως είναι εντυπωσιακό τι κάνει το trend. Μια κοπέλα ήθελε να φύγει από τα απλά τηλέφωνα σε touch screen και κοίταγε μόνο σε Samsung (s4), της έλεγα υπάρχουν καλύτερα και φθηνότερα (g2),αυτή όχι Samsung θέλω.

Alexis

Εγώ το iphone 4s που είχα για ένα μήνα το πούλησα για το lumia 1020 και φυσικά δεν το μετάνιωσα! Για το s5 σίγουρα θα το άλλαζα! Οποιοδήποτε iphone!

Tom

Ειναι απολυτα φυσιολογικο. Δεν γινεται να βλεπεις ενα κινητο με μεγαλη και ομορφη οθονη και να μην εντυπωσιασεις. Εδω ο μπρο με το iphone 5 που ειναι σαν το 5s ουσιαστικα βλεπει το galaxy s3 μου και εντυπωσιαζεται. Το s3! Που ειναι παλιο.

Περα απο τον εντυπωσιασμο η μεγαλη οθονη προσφερει και πολλες διευκολυνσεις. Οχι η πολυ μεγαλη ομως. Οι πολυ μεγαλες οθονες ειναι για τον κοσμο που βλεπει πολλα βιντεο και σερφαρει παρα πολυ με το κινητ του. Εγω σερφαρω σχετικα λιγο βλεπω κανα βιντεο σιγουρα και η περισσοτερη χρηση που κανω ειναι για chat και να χαζευω κανα fb και κανα instagram. Αλλιως τα κανεις αυτα στις 5 σχεδον ιντσες και αλλιως στις 4. Οι 4 για chat μονο ειναι κομπλε αλλα για ολα τα αλλα. Τεσπα ο καιρος ηρθε που η ομορφια και η ποιοτητα που εκπεμπει μια συσκευη apple (και αυτο ειναι εμφανες στο iphone 5 ειναι διαμαντακι πως να το κανουμε) ΜΑΛΛΟΝ θα συνδυαστει με το σωστο μεγεθος. Μαλλον γιατι δεν ξερουμε πως θα ειναι ακομα το i6 ακριβως. Ουτε απο φωτο ουτε προφανως απο κοντα.

doc77

Είχα όλη τη σειρά iPhone έως και το 5.Ο μόνος λόγος που πήγα σε samsung s4 και τώρα s5 είναι η ελευθερία σε μεταφορά δεδομένων.,μεγάλη οθόνη και φυσικά το itunes που πραγματικά με κούρασε, θεωρώ ότι άμα δεν είσαι fanboy αλλάζεις εταιρίες ανάλογα με τις απαιτήσεις σου…και μόνο καλό είναι αυτό!

Χαρης

Το 5s το s5 έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τους προκατόχους τους. Τα μόνα που αλλάζουν είναι 2 3 μπιχλιμπίδια. Εμένα προσωπικά αυτά τα δυο δεν μου έκαναν καμμιά εντύπωση σε αντίθεση με το z2>z1 στο οποίο βελτιώνεται παρα πολύ η κάμερα (1080@60fps είναι θεϊκό για κινητό) αλλά και η LG δεν πάει πίσω με το g3 στο οποίο έχουν βελτιωθεί αρκετά πράγματα (οθόνη ηχεία=πολύ καλύτερα, εργονομικος σχεδιασμός)

Φίλιππος

Θα άλλαζα άνετα ένα iPhone 5s με το Lumia 930! Έτσι κι αλλιώς και τώρα για δεύτερη συσκευή το χρησιμοποιώ!!! Όπως και με το HTC One M8 αν δεν ήταν τόσο μεγάλο σε μέγεθος. Για μένα, το μέγεθος του 930 και όλων των περσινών ναυαρχίδων είναι οριακά αποδεκτό…Από κει και πάνω, καταντάει άβολο! Αλλά για Samsung ΔΕΝ θα το άλλαζα ποτέ και με τίποτα!!!

michael p.

@iakovos80 το ότι όταν διαβάζεις “sheep” κ πάει κατευθείαν το μυαλό σου σε apple κάτι λέει.
sheeps υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες.
επισης σε κάποιους τα προϊόντα τις apple περνάνε κ δεν αγγίζουν. καποια στιγμή πρέπει να το χωνέψετε.

P

Όταν ξεμεθήσουν και καταλάβουν τι κάνανε θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο …

Notis

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς! Αυξήθηκε το ποσοστό των χρηστών που πάνε από iphone σε galaxy αλλά παρότι το galaxy βγείτε πρόσφατα, ενώ το iphone κλείνει σχεδόν χρόνο, το iphone είναι πάλι μπροστά?
Άρα λογικά το κενό της μετακίνησης καλύπτεται από μετακινήσεις αλλών χρηστών προς το iphone. Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε ένα γράφημα με τις μετακινήσεις αυτές αλλά όχι μόνο για ένα κράτος ανα ήπειρο.
Επίσης ξαναλέω μου κάνει τρομερή εντύπωση πως ένα κινητό που σχεδόν κλείνει χρόνο είναι μπροστά από ένα κινητό που βγήκε πρόσφατα γιατί και τα δύο είναι κινητά πολύ μεγάλων εταιριών (θέλω να πω το brand υπάρχει).

cs010327

Μετά από 3 μήνες ψαξίματος ,εγώ πάντως μετακόμισα από Iphone με βάση 3 κριτήρια
α) Φωτογραφία
β) Οθόνη
γ) Χωρητικότητα

και κατέληξα στο Lumia 1020.

Και δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή.

tiamat

O επομενος θα’ναι ο Dimitrinho

dimitrisd

Υπαρχουν 2 κατοιγοριες:
Αυτους που τους βολευουν το λογισμικο της Apple, ios και αγοραζουν τα ipad και iphone
Και αυτοι που τους βολευουν τα android δηλαδη το samsung.
Πρωσοπικα εφυγα απο την samsung και πηγα στα ios προιντα Apple γιατι τα android ειναι πιο περιπλοκα στην χρηση σε αντιθεση με το ios.

Dimitrinho

@tiamat ο σεπτεμβριος ειναι κοντα που θα παρεις το iPhone 6

Τομ

Αεκαρα ρε! Μονο!

Notis

Βάτραχε δεν κατάλαβα με στιγματίζεις ότι είμαι προσκείμενος σε κάποια εταιρία? Το άρθρο σχολίασα και αυτά που λέει. Εχει δύο σκέλη αν πρόσεξες καλα. Τί σε έτσουξε ότι έθιξα την εταιρία σου? Λυπάμαι δεν θα κάθομαι να απολογούμε σε ένα βατραχάκι τι θα γράφω γιατί πολύ απλά έχω προϊόντα από πολλές εταιρίες και από την αγαπημένη σου samsung έχω τα περισσότερα. Τις εκτιμώ όλες και τις κρίνω όλες, ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό ε?. Το ειρωνικό σου υφάκι στη λακούβα σου ΚΟΥΑΞΞΞΞ
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟ SITE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΘΑ ΣΤΑ ΚΑΝΩ ΤΣΑΤΑΛΙΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ!!

JohnWave

Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με το post 12 του Darth. Πάρε 10 άτομα που δεν ασχολούνται με την τεχνολογία,δώσε 800 ευρώ στο καθένα , βάλε τα σε ένα κατάστημα με κινητά και πες τους να αγοράσουν με αυτά τα χρήματα όποιο κινητό θέλουν ( χωρίς να μπορούν πάρουν ρέστα ε :p) . Προσωπική μου μαντεψιά : 5 από αυτούς θα πάρουν iphone γιατί από εποχής 3GS άκουσαν ότι είναι super ουάου, 4 θα πάρουν S5 γιατί άκουσαν τελευταία ότι τα Galaxy είναι πιο super ουάου από το iphone και είναι πιο ψαγμένοι από αυτούς που παίρνουν iphone ( :p ) και 1 άτομο θα πάρει Nokia γιατί κάποτε είχε το 3310 και Nokia σημαίνει εγγύηση…Άντε ίσως αυτός ο ένας αν είναι πχ ο πατέρας μου να πάρει και κανένα Z2 γιατί πάνω γράφει Sony , η Sony είναι made in Japan και τη δεκαετία του 80 ήταν η πιο αξιόπιστη εταιρία… Mε αυτό το παράδειγμα δεν θέλω να τσουβαλιάσω όλους τους κατόχους iphone και Galaxy. Yπάρχουν και κάποιοι που πραγματικά έχουν κάνει συγκριτική αξιολόγηση κι έχουν καταλήξει στην αγορά τους χωρίς να δώσουν σημασία στο brand name. Απλά αυτοί οι κάποιοι θεωρώ ότι είναι λίγοι. Αν έβαζα σε σειρά τους… Συνέχεια »

Sot11

Τι κόλληματα τρώνε μερικοί άνθρωποι, δηλαδή δεν κατάλαβα ή apple ή samsung;;;
Λες και δεν υπάρχουν άλλες μάρκες κινητών..!

Darth

@JohnWave οχι όλους αλλα μολις περιέγραψες ενα 80% του πληθυσμού με διο παραγράφους

gio

Θα αλλαζα το iphone για ενα samsung s5.
Ειναι καλυτερο σε ολους τους τομεις και ειναι φυσικο να παω σε κατι πιο εξελιγμενο τεχνολογικα. Παρολα αυτα δεν μπορεις να λες sheep αν καποιος μεινει σε iphone η οχι γιατι ειναι προσωπικο γουστο του καθενος τι θα παρει. Δλδ αν παρει lg δεν θα ειναι sheep για καποιους . Ας πουμε εγω που ειχα 2 συσκευες lg (χαλασαν και ηταν μη επισκευασιμες για αγνωστη αιτια) για ποιο λογο θα πρεπει να ξαναεμπιστευτω αυτην την εταιρεια;

Georgos

Ομολογώ ότι παλιότερα αγόρασα iphone επειδή ήταν της μόδας και συγκεκριμένα το 5 , δυστυχώς το πείραμα αποδείχθηκε αποτυχημένο γιατί το iOS είναι βαρετό και κλειδωμένο μέχρι αηδίας και το itunes εκνευριστικό , άσε που έβλεπα κινητά με μεγάλες οθόνες και ζήλευα. Από εκεί και πέρα μόνο android για εμένα (τώρα έχω το Note 3 , το αγόρασα όχι γιατί είναι Samsung αλλά κορυφή σαν κινητό).

DaPain

Και εγώ πρόσφατα έδωσα iphone 5s και πήρα το note 3… εντάξει καμία σχέση! Δεν το έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο!!

forneverarrow

Εγώ πάλι που δεν είμαι κανενός Fan, άφησα πριν κάτι μήνες το τεράστιο S4 για ένα iPhone 5s που με βόλεψε πολύ καλύτερα. Αν, όπως δείχνει, φτάσει και το iPhone πάνω από 4,3″ θα μείνω με το 5S όσο αντέξει και θα αναζητήσω άλλη λύση αναγκαστικά. ΔΕΝ θέλουμε όλοι phablets!!

Αν

Αν το άλλαζα το iphone θα ήταν για αλλα μειονεκτήματα, όχι τόσο για τη μεγαλύτερη οθόνη. Η βολικότητα της χρήσης με το ενα χέρι κ η τέλεια εμπειρία σύνταξης θα μου λείψει

nikos

@darth +1
@JownWave +1
@Dimitrinho εσύ δεν θα πας ποτέ σε τίποτα άλλο πέρα από iphone!Δεν υπάρχει σωτηρία!
@P επιλογή σου να έχεις iphone, αν σε βολεύει,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι λάθος αυτοί που γύρισαν σε android!

DaPain

Μα και εγώ για αυτόν τον λόγο είχα πάρει το iPhone λόγω βολικότητας και σταθερότητας λειτουργικού, απλά τώρα τι να πω το note 3 με εχει βολέψει υπερβολικά μιλάω πάντα με κριτίριο τις ανάγκες μου..τώρα για το μέγεθος το συνήθησα σε 2 μέρες… 🙂

nikos

Συγνώμη για το διπλό σχόλειο…
Για να μην τρέξουν κάποιοι να με βγάλουν fanboy του android(αν και δεν έχω ούτε android ούτε ios…) να πω ότι θεωρώ το ios εξαιρετικό λογισμικό με το καλύτερο store!Παρόλα αυτά τα μειονεκτήματα δεν λείπουν στο iphone.Καταρχήν το itunes είναι το πιο μελανό σημείο του λογισμικού!Δεύτερον θεωρώ ότι πρέπει να βάλουν επιτέλους κανένα Bluetooth για να στέλνουμε και κανένα αρχείο!Τρίτον χρειάζεται card slot ή 32gb βασική μνήμη(να καταργειθεί η 16αρα έκδοση) σε συνδιασμό με καλή συμβατότητα σε pc!Τέλος ναι χρειάζεται μεγαλύτερη οθόνη γιατί όταν παίρνεις κινητό 700+ ευρώ δεν το παίρνεις μόνο για chat αλλά και για browsing,ίσως κανένα παιχνιδάκι κ.α που απαιτούν μεγαλύτερη οθόνη.Δεν εννοώ 5,5” αλλά 4,7” της θεωρώ μια χαρά ιδανικές και ευχρηστες ακόμη και με το ένα χέρι…

Χρήστος

Εγω πάντως ως κάτοχος iphone5 ήδη σκέφτομαι οτι ηρθε η ώρα για την αλλαγή .Τώρα αν ειναι s5 η lg g3 δεν ξερω ακόμα ..

Ιωάννης

Αν είχα το 5s είμαι σίγουρος ότι δε προκειται να το άλλαζα με κανένα άλλο κινητό θεωρώ υπερβολή τις 5 ίντσες ή αλλίως κινητά που ξεπερναν τις διαστάσεις 130mm/65/9… το μοναδικό που θα με έκανε να το σκεφτώ σοβαρα είναι το z2 JohnWave Εισαι πολύ υπερβολή ρε φίλε έλεος δηλαδή!! Ο καταναλωτής ξέρει περισσότερα απο ποτέ… ρίχνεις πολύ το iq του και δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις!! Ακου εκεί Sony κορυφή την δεκαετία του 80.. δηλαδή πριν 7-8 χρόνια δεν ήταν ή τώρα δεν είναι? Η ιστορία εγραψε και θα ξαναγράψει… Επισης για τον darth έχω να πω ότι ναι μεν έχει δίκιο, αλλά δεν βλέπει σφαιρικά τα πράγματα.. και είναι κι αυτός υπερβολικότατος.. Σκεπτικό μου… πολλές γυναίκες θέλουν να πάρουν μόνο και μόνο sammy, πολλές είναι λίγο άκυρες δε λέω, (και αυτό γιατί έχουν ακούσει ότι είναι τα καλύτερα) αλλά μερικά όντως είναι τα καλύτερα και κάτι σημαντικό γι ‘αυτές είναι ΟΜΟΡΦΑ (απλά τους αρέσουν) και μια γυναίκα θέλει όμορφο κινητό. Ακόμη θεωρώ πως το iphone το έχουν αρκετοί δήθεν για ποζεριά αλλά μη ξεχνάμε ότι το έχουν και πολλοί σοβαροί άνθρωποι που συνήθως έχουν το σκεπτικό ας δώσω και λίγο παραπάνω για να πάρω πραγματικό κινητό, όχι… Συνέχεια »

Αλέξανδρος

Παίδια έχω πάψει να ασχολούμε με iphone και ότι συνεπάγεται αυτό. Όλοι λίγο πολύ είχαμε iphone ( από εποχή 3g και μετά) και όντως είχα επηρεαστεί με το brand name αλλά τότε δεν ήξερα πολλά από smartphone και android παρ’όλου που είχα και το xperia x10 mini pro ταυτόχρονα. Όταν άρχισα να βλέπω και να μαθαίνω το ios και το itunes και μέχρι τότε για να ανοίξεις την κίνηση δεδομένων να θες 5 κίνησεις είχα φρικάρει και λέω “όπα τί γίνεται εδώ”. Για bluetooth, file manager τότε κ.τ.λ ούτε λόγος, ακόμη και για το σπαστικό itunes. Το μόνο τουλάχιστον είναι ότι λειτουργούσε σωστά αλλά τι να το κάνεις καρακλείδωμένο και από λειτουργικότητα (multitasking) μηδέν. Εν ολίγοις είχα δύο κινητά και την δουλειά μου δεν την έκανα (το ένα android αλλά μικρή οθόνη και το άλλο 3gs….) γι’αυτό και αμέσως μετά πήρα και ένα κινέζικο tablet 7″ και σώθηκα. Το 3gs το πήρα μεταχειρισμένο ευτυχώς ειδάλλως θα είχα νευριάσει πολύ γιατί επηρεαζόμαστε από άλλους και το brand name και λες : “iphone λένε όλοι, άρα εγγύηση”…. ναι καλά!! Για να καταλήξω όχι ότι έχω κάτι με τα iphone-ios αντιθέτως λέω ότι σαν λειτουργικό είναι καλό αλλά ΑΠΛΟ και είναι για άλλους… Συνέχεια »

Tom

Θα συμφωνησω με εναν φιλο απο πανω. Αλλα στο λιγοτερο υπερβολικο. Η Sony ειναι υπευθυνη ακομα, οχι μονο παλια, για πολυ καλα προιοντα οπως καμερες τηλεορασεις κλπ. Το κομματι των κινητων ομως ειναι οτι καλυτερο. Τωρα με το z2 μπορω να πω ναι εχει ολοκληρωμενο προιον αλλα της πηρε παρα πολλα χρονια. Ομως ειναι οντως ολοκληρωμενο προιον. Πρεπει να περασει καποιος καιρος ομως για να εμπιστευω sony και να την δω να προσπαθει και στο software.

nikos

@Tom θεωριτικάη sony έχει φτιάξει ένα υπέροχο τηλέφωνο(xperia z2).Όμως πως να εμπιστευτείς μια εταιρεία που 1 στις 2 συσκευές είναι προβληματικές?Ακόμη και αν έχεις φτιάξει το ΤΕΛΕΙΟ θα ρισκάρει ο άλλος να πάρει κάτι που μπορεί να του βγάλει προβλήματα?Ο λόγος που η sony έχει καταλήξει στα others είναι η εμπιστοσύνη που δεν έχει πλέον από τους πελάτες της και που πολύ δύσκολα θα ξανααποκτήσει!Τέλος όπως είπες και εσύ πρέπει να βελτιωθεί και στο software γιατί εξαιτίας της sony και της samsung,κυρίως,αλλά και κάποιων άλλων εταιρειών έχει βγει το παρατσούκλι lagdroid.Κάτι που φυσικά δεν ισχύει και το συνειδητοποιεί όποιος πιάσει στα χέρια του συσκευή με pure android!

Tom

Niko το θεμα software ειναι γενικα πονεμενο. Εγω περιμενω την εποχη που ολα θα ειναι διαθεσιμο και με pure android και απο κει και περα αν θες θα κατεβαζεις και το skin της εκαστοτε μαρκας. Θελω pure android παντου. Απο κει και περα οχι για την σονυ δεν εχω καμια εμπιστοσυνη και λογω προβληματικων συσκευων και λογω προβληματικων update και λογω κακου σερβις. Δεν ξαναπαιρνω. Να ειναι καλα η Κορεατες που βγαζουν καλες συσκευες να αγοραζουμε. Σε κονσολα και τηλεοραση ομως θα πηγαινα sony ανετα. Αν και σε κονσολα (δεν ξερω αν ασχολεισαι) εχει βγαλει ενα πανεμορφο πακετακι η MS για το xbox one και με εχει βαλει στην τσιτα 😀

nikos

@Tom αυτό ακριβώς εννοώ…
Θα συμφωνήσω για τις τηλεοράσεις (αν και η lg με έχει εκπλήξει ευχάριστα σε αυτόν τον τομέα!) όπως και για την κονσόλα ps4(με τις οποίες παρεμπιπτόντως ασχολούμαι). Και ναι έχεις δίκιο, η ms έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το xbox one και με έχει βάλει σε μεγάλο δίλλημα.

Ιωάννης

Δεν το αλλάζω με τίποτα το iPhone να με τίποτα….

Aris

Εγω εχω να πω οτι δεν πρεπει να κολλαμε σε μια εταιρια αλλα να πηγαινουμε εκει ποθ μας δινουν μεγαλυτερη τεχνολογικη ελευθερια και εξελιξη. Γι αυτο το λογο εφυγα απο το I phone και πηγα samsung. Δεν τρελαθηκα περιμενα καλυτερη εμπειρια χρησης αλλα για τα λεφτα (σκρουτζ) ειμαι ικανοποιημενοσ. Τωρα θελω να αλλαξω πιστευω με τα δικα μ κριτηρια το σ5 ειναι η καλυτερη επιλογη με θεωρω οτι τα σπεκσ ειναι μια χαρα. Δεν ειμαι προβατο συμπαθω κι αλλες εταιριες αλλα δεν μου δινουν απολυτα αυτο που θελω πχ θα εκανα αλλαγη με wp αλλα πρακτικα πως θα ανταλλασω δεδομενα??? Ισως αν εξελιχθουν να το τολμησω ειμαι ανοιχτος
Περιμενω απο τα 9 να υποστηριζουν nfc. Ο καθενας εχει διαφορετικες απαιτησεις!!!!!!

nikos

@Aris τι εννοείς?Τα windows phone έχουν μια χαρά μεταφορά δεδομένων και φυσικά υποστηρίζεται το NFC!

apostolos

του z2 ακομα δεν εχω καταλαβει τι του βρισκετε, το οτι ειναι σχεδον 1 ποντο πιο μεγαλο απο το g2 με ιδια οθονη με κανει να το χαρακτηριζω fail

Τομ

Νικο οσον αφορα τις τηλεορασεις εχω καταληξει οτι η Sony FHD μου αρεσουν περισσοτερη απο τις αντιστοιχες LG και samsung. Μονο στις 4k η samsung μου αρεσει περισσοτερο. Αλλα 4k ειναι πανακριβο και πραγματικα στον χωρο που ειμαι τωρα δεν θα εχω τι να κανω μια 4K τηλεοραση μιας και ζω σε μικρο σχετικα σπιτι και μια μεγαλη 4K θελει απλα!

pantzos

Εγώ είχα iPhone 4 και πείγα σε Samsung ativ s

Anestis

Egw efyga apo iphone 4 kai piga se android (meta apo poli psaximo gia to budget mou sto LG G2) mono kai mono gia to megethos othonis tipota allo!!! to exw mines to LG G2 kai mporw na pw an mporousa me ta idia lefta na eixa iphone me 5.2″ othoni den tha pigena se android tha emena se iphone!!
duo arnitika tis apple megali timi pou argei poli na pesei (to mono thetiko i metapolitiki aksia) kai mikri othoni…

gtar13

Εχοντας αγορασει macbook pro retina και ipad air,,,,το μονο που σκεφτομαι ειναι το iphone 6…..εχω κι ενα lg optimus 4x που εχει ξεμεινει…λεω να το κρατησω κι αυτο…

kyriakoulas

συγνωμη και ολας σε οτι αφορα τα ιφον…το αιτουνς δεν σας κουραζει?…η δυσκολια μεταφορας τραγουδιων και δεδομενων οχι ε?…η μη παραμετροποιηση μπα ε?…η μικρη ,για τα δεδομενα της εποχης,οθονη δεν λεει τιποτα?…η μπαταρια που τελειωνει με μια ανασα?….εεεεε…η μεγιστη ακτινοβολια τους (το SAR στο 1,20 και βαλε)?
Εν κατακλειδι…ειχα το 3 ,το 4 και το 4ς…εφυγα για την σειρα note και δεν ξανακοιταξα πισω…μακαρι να βγει κατι καλυτερο σε οποιαδηποτε εταιρεια,δεν ειμαστε οπαδοι αλλα φιλαθλοι,και θα παω σ αυτο…Ως τοτε galaxy note 3 !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.