Alcatel 1: Νέα entry-level πρόταση με 5 ιντσών 18:9 οθόνη και Android Go

Το Alcatel 1 είναι η νέα entry-level πρόταση της εταιρείας και το νεότερο μέλος της οικογένειας με λειτουργικό Android Go. Και όπως αναφέρεται θα είναι και το πιο οικονομικό smartphone της Alcatel με κόστος κάτω των 100 ευρώ.

Οι τεχνικές προδιαγραφές του Alcatel 1 συνθέτουν μία low-end συσκευή, που την κατατάσσουν κάτω από το Alcatel 1x που παρουσίασε η εταιρεία στο Mobile World Congress τον περασμένο Φεβρουάριο. Ως εκ τούτου θα κυκλοφορήσει και σε ακόμη πιο χαμηλή τιμή.

Το νέο entry-level ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 480×960 και αναλογία 18:9 και όπως προείπαμε, βασίζεται στο λειτουργικό Android Oreo Go Edition. Στον πυρήνα του βρίσκεται τετραπύρηνο MediaTek MT6739 SoC, χρονισμένο στο 1.3 GHz, το οποίο συνδυάζεται με 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης.

Το Alcatel 1 είναι επίσης εξοπλισμένο με 5 MP κάμερα στο πίσω μέρος, 2 MP κάμερα μπροστά και μπαταρία χωρητικότητας 2000 mAh, ενώ προσφέρει και dual SIM υποστήριξη.

Θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε ημερομηνία που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή τον Ιούλιο σε επιλεγμένες αγορές με τιμή που θα ξεκινάει από 79 ευρώ, σε τρία χρώματα, χρυσό, μπλε και μαύρο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ντίνα Καβαλλάρη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.