Smartphones

Alcatel 3V: Θα έχει μικρά πλαίσια, οθόνη 6 ιντσών 1080p και τιμή 180 δολάρια;

Η Alcatel ανακοίνωσε στο Consumer Electronics Show 2018 μια νέα σειρά smartphones για την παρούσα χρονιά με οθόνες αναλογίας 18:9. Για τα κινητά δεν δώθηκαν πολλές πληροφορίες, αλλά η εταιρεία υποσχέθηκε να δημοσιεύσει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ένα εκ των πρόσφατα ανακοινωθέντων smartphones είναι το 3V, η μεσαία πρόταση της Alcatel από τις τρεις τις οποίες είδαμε πριν λίγες ημέρες. Όπως προαναφέρθηκε, οι πληροφορίες που μάθαμε για το κινητό ήταν λιγοστές. Μάλιστα, το μόνο δεδομένο ήταν η 18:9 αναλογία οθόνης, όπως και ο σχεδιασμός. Πριν λίγο όμως φαίνεται να διέρρευσε η πλειοψηφία των τεχνικών χαρακτηριστικών, ένα νέο render που απεικονίζει το κινητό, καθώς και η επικρατέστερη τιμή διάθεσης του.

Συγκεκριμένα, το 3V αναμένεται να εξοπλίζει οθόνη 6 ιντσών με το προαναφερθέν 18:9 aspect ratio και ανάλυση 2160×1080 pixels. Κρυμμένος στο εσωτερικό του θα είναι ο τετραπύρηνος MediaTek MT6737, χρονισμένος στα 1450 MHz, ενώ θα τον συνοδεύουν 2GB μνήμης συστήματος και 16GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω MicroSD). Η κυρία κάμερα θα αποτελείται από δύο φακούς, 16 / 2 Megapixels έκαστος, ενώ το selfie module θα είναι της τάξης των 8 Megapixels. Η συσκευή θα είναι σε θέση να δεχτεί δύο κάρτες SIM, ενώ τέλος η μπαταρία θα κυμανθεί στα 3000 mAh.

Ως… κερασάκι στην τούρτα έρχεται να προστεθεί η φημολογούμενη τιμή κυκλοφορίας που είναι τα 179 ευρώ. Μπορεί ο επεξεργαστής και η μνήμη RAM να υστερούν σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όμως ως σύνολο το Alcatel 3V είναι μια πολύ δελεαστική πρόταση. Η μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης, η πολλά υποσχόμενη κάμερα και ο ικανοποιητικός χώρος της μπαταρίας θα μπορούσαν να αποτελέσουν παράγοντες-κλειδιά για πολλούς υποψήφιους αγοραστές. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένουμε την διάθεση του 3V στους καταναλωτές, μαζί με τα αλλά δύο νέα μοντέλα της Alcatel.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.