Smartphones

Alcatel 5V με Helio P22, 3GB RAM, face unlock, μπαταρία 4000mAh, διπλή κάμερα και τιμή 200 δολάρια

Η Alcatel παρουσίασε το Alcatel 5V, τη ναυαρχίδα της η οποία διαθέτει τεχνικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των χρηστών και αποτελεί μια προσιτή συσκευή που αξίζει την προσοχή μας.

Το Alcatel 5V διαθέτει οθόνη με notch που καλύπτει κατά 88% το σώμα της συσκευής, το μέγεθος της οποίας είναι στις 6.2 ίντσες. Η ανάλυση φτάνει τα 720×1500 pixel, έχει αναλογία οθόνης 19:9 και διαθέτει γυαλί 2.5D Dragontrail glass για να προστατεύει την οθόνη από τις κακουχίες. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P22 (MT6762) χρονισμένο στα 2GHz, ενώ η μνήμη RAM φτάνει τα 3GB και ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης τα 32GB, με δυνατότητα επέκτασης με τη χρήση καρτών microSD.

Η μπαταρία του Alcatel 5V είναι χωρητικότητας 4000mAh και ακούγεται ικανή να δώσει στη συσκευή μεγάλη αυτονομία, κάτι το οποίο είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά σε ένα smartphone. Στα οπτικά μέρη της συσκευής, η κύρια διπλή κάμερα διαθέτει AI δυνατότητες, ηλεκτρονικό σταθεροποιητή εικόνας και βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής σε κάθετη διάταξη με φακούς στα 12MP και 2MP που συνοδεύονται από dual-tone flash.

Όσον αφορά τη selfie camera, αυτή διαθέτει φακό στα 8MP με λειτουργίες face beautification και εφέ σε φωτογραφίες και video σε πραγματικό χρόνο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ξεκλειδώματος με τη χρήση του προσώπου με την Alcatel να τονίζει πως το Face Unlock ξεκλειδώνει τη συσκευή μέσα σε 0.5 δευτερόλεπτα.

Τέλος, το Alcatel 5V τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές στα τέλη Ιουλίου με τιμή 200 δολάρια.

Πηγή

Σχόλια

  • Helio P22 στα 12nm με μπαταρια 4000mAh και αναλυση 720, φαινεται να εχει πολυ καλη αυτονομια. Μακαρι να υπηρχαν και επισημες μετρησεις

  • ναυαρχιδα με 720p οθονη πρωτη φορα βλεπω χαχα αλλα επισης πρωτη φορα βλεπω ναυαρχιδα στην τιμη 200 ευρω που οι αλλες εταιρειες ονοματα δεν λεμε οι ναυαρχιδες τους κοστιζουν τριπλασια και τετραπλασια τιμη με τα αναλογα βεβαια χαρακτηριστικα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.