Alcatel One Touch Fire E, Το έφερε η COSMOTE με τιμή 149 ευρώ

Το λειτουργικό σύστημα Firefox OS συνεχίζει να υποστηρίζει και να προωθεί η COSMOTE φέρνοντας αποκλειστικά στην Ελλάδα ακόμα ένα μοντέλο, το Alcatel One Touch Fire E με τιμή 149 ευρώ. Τρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση 1.3 και έρχεται με οθόνη αφής 4.5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 5 Megapixel.

Δείτε το hands-on video που έχουμε κάνει στο πρώτο μοντέλο smartphone με Firefox OS που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, το Alcatel One Touch Fire.

Alcatel One Touch Fire E
Λειτουργικό σύστημα: Firefox OS 1.3
Επεξεργαστής: Διπύρηνος 1.2GHz
GPU: ?
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.5 ίντσες, LCD IPS, 960×540 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, Wi-Fi Direct, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, Radio FM
Μπαταρία: 1700 mAh
Διαστάσεις: 129×63.5×8.2 χλστ.
Βάρος: 108 γρ.

Επεξεργάστηκε την 9 Οκτωβρίου 2014 17:08

Σχόλια

  • Λίγο ποιο φτηνό θα το ήθελα από χαρακτηριστικά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλα είν αι πολύ όμορφο!

  • με τιποτα το sony neo v ειναι πολυ καλητερο ανα και τα σονυ δεν τα εχο σε εκτιμηση

  • @i love

    80 μάλλον θες να πεις γιατί 149 με αυτά τα χαρακτηριστικά και ένα λειτουργικό καινούργιο δύσκολα....αλλά θα ήθελα να το δω από κοντά είναι ωραίο και να δω και το firefox os

  • το moto g τις πρωτης γενιας το περναει στα παντα και εχει και kitkat στην ιδια τιμη

  • Αν είχα φράγκα τώρα θα του έδινα μια ευκαιρία. Με έχει πείσει σαν ιδέα το firefox os και θα ήθελα να το υποστηρίξω

  • Πάντα υποστήριζα τις πιο εναλλακτικές ιδέες αλλά Firefox οs δεν με τραβάει ιδιαίτερα! Του λείπει αυτό το κάτι! Αυτό το κάτι που με έκανε να λάτρεψω και το Nokia n9 και μου κάλυψε το κενό που είχα από εφαρμογές, όταν το είχα!

  • Θελουμε review για το συγκεκριμενο, ωραια εμφανιση, μετρια χαρακτηριστικα (who cares) αν πεσει λιιιγο ακομα η τιμη του θ ειναι πιστευω κομπλε.
    Το θεμα ειναι τι γινετε με τις εφαρμογες και γενικα δν εχω ακομα καταλαβει πως δουλευει το app store του, θ εχει δικες του native εφαρμογες η θ τρεχει html εφαρμογες (που στην ουσια οι html εφαρμογρες πως ακριβως λειτουργουν)
    Επισης ξερεις κανεις τι πολιτικη θ ακολουθει η firefox με τις νεες εκδοσεις, οι συσκευες τις μεχρι ποσο καιρο θ εχουν υποστηριξη θ παιρνουν ολα τα μοντελα τις νεες εκδοσεις?

  • Ιδιες αποριες με τον Constantine...Τι σημαινει εφαρμογες html και τι γινεται με τις αναβαθμισεις.

  • Παιδιά, HTML εφαρμογές εννοείς web-apps. Ουσιαστικά η mobile εκδοχή μιας ιστοσελίδας ή ένα παιχνίδι που τρέχει στον browser. Πάντα με σύνδεση στο ίντερνετ. Φυσικά έχει και τις native εφαρμογές με το δικό του App Store, το Firefox Marketplace.

    Σχετικά με τις αναβαθμίσεις, η Mozilla παρέχει το απαιτούμενο "υλικό" σε κατασκευαστές και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που και αυτές θα πρέπει να "τρέξουν" για να γίνει διαθέσιμο γρήγορα το update. Με άλλα λόγια, αν και είναι κάτι σχετικά καινούργιο (δεν έχει κλείσει χρόνο το πρώτο μοντέλο), φαίνεται ότι θα υπάρξει και εδώ το gragmentation του Android.

  • Τέλειο τέλειο είναι! Και IPS, και δεν κολλάει...αλλά?! Τα Alcatel έχουν ακτινοβολία πάνω απο 1 και κάτι...
    π.χ
    Alcatel One Touch Fire
    1.45 W/kg (head) 1.30 W/kg (body)

    Δεν θα πρεπει να μας καίει και αυτό λίγο...αφου μας καίει πολύ?

    Ξέρουμε γι αυτό τιμή?

  • Διαπιστώνω, για άλλη μια φορά, πως στην Ελλάδα καθείς λέει το κοντό του και το μακρύ του χωρίς να γνωρίζει. Ξερόλες που καταδικάζουν τα παντα και θεωρούν ως καλά μόνον τα κινητά άνω των 500 ευρώ. Λοιπόν, προτείνω στους ελαφρά τη καρδία επικριτές να το δοκιμάσουν και μετά να μιλήσουν.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.