Alcatel One Touch POP C9, Τετραπύρηνο, στις 5.5 ίντσες και νεανικό

Εκτός από το Alcatel One Touch Idol X+, η Alcatel ανακοίνωσε στην CES 2014 το μεγαλύτερο σε διαστάσεις smartphone της σειράς POP. Το νέο Alcatel One Touch POP C9 είναι ένα phablet με οθόνη IPS LCD 5.5 ιντσών ανάλυσης 540 x 960 pixels (200ppi) το οποίο θα κυκλοφορήσει σε διάφορα νεανικά χρώματα. Βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.3GHz.

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2.0 Megapixels ενώ η οπίσθια, κύρια κάμερα έχει αισθητήρα ανάλυσης 8.0 Megapixels (1080p video, auto focus). Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2500mAh.

Δεν γνωρίζουμε ποια έκδοση του Android “φοράει”, ενώ η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την τιμή και την ημερομηνία διαθεσιμότητας του. Θα κυκλοφορήσει σε χρωματισμούς Bluish Black, Cherry Red, Full White, Hot Pink και Fresh Turquoise).


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Ιανουαρίου 2014 16:12

Σχόλια

  • Πολύ μικρή ανάλυση για 5,5"... Είναι δώρο άδωρο το μέγεθος εφόσον θα εμφανίζει τα ίδια στοιχεία στην οθόνη με ένα S4 mini των 4.3".

  • το c9 το εχω 11 μερες το εχω φορτισει 2 φορες η οθονη παρα τα 200ppi ειναι φοβερη πολυ φωτεινη στο ιντερνετ παει σφαιρα φωτογραφιες πολυ καλες και η μπαταρια η καλυτερη αν θελετε κατι αλλο με αυτα τα χρηματα απλα δεν θα βρειτε.

  • καλησπερα, εχει βρεθει καποιο φορουμ στο οποιο να υπαρχουν μεσα θεματα για το c9? ειτε ελληνικο ειτε ξενο! εχω πολλες ερωτησεις! ευχαριστω

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.