Smartphones

Αναδιπλούμενο τηλεφώνο Oppo: Διέρρευσαν λεπτομέρειες της οθόνης και της κάμερας του

Η εποχή των αναδιπλούμενων τηλεφώνων πλησιάζει και δεν είναι μυστικό ότι κάθε μεγάλος κατασκευαστής εργάζεται σε ένα δικό του αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Η Oppo είναι κοντά στην κυκλοφορία του δικού της και ο πλέον αξιόπιστος tipster Digital Chat Station επιβεβαιώνει ορισμένες από τις προδιαγραφές του.

Θα υιοθετήσει μια αναδιπλούμενη σχεδίαση όπως η σειρά Samsung Galaxy Fold με την εξωτερική οθόνη να είναι κλειδωμένη στα 60Hz, με μια κεντρική τρύπα για την κάμερα selfie και ένα ελαφρώς κυρτό γυαλί. Η κύρια, εσωτερική οθόνη θα χρησιμοποιεί το ίδιο σχέδιο κάμερας selfie με διάτρηση και θα λειτουργεί στα 120 Hz. Η τρύπα διάτρησης, ωστόσο, θα τοποθετηθεί στην επάνω αριστερή γωνία. Φυσικά, η συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα τοποθετηθεί στο πλάι.

Η διαρροή αναφέρει επίσης ορισμένες από τις προδιαγραφές της κάμερας. Η μπροστινή κάμερα (αυτή που τοποθετείται στην εξωτερική οθόνη) έχει αισθητήρα 32MP, ενώ η πίσω κάμερα διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας με κύρια μονάδα 50MP. Το χτύπημα της κάμερας θα μοιάζει πολύ με αυτό της σειράς Reno6.

Επεξεργάστηκε την 29 Νοεμβρίου 2021 19:07

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Μένια Ράπτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.