Android 10 Go Edition: Είναι πιο γρήγορο, ασφαλέστερο και πιο αξιόπιστο

Android 10 Go Edition, Android 10 Go Edition: Είναι πιο γρήγορο, ασφαλέστερο και πιο αξιόπιστο
Το Android Go είναι μία ελαφριά έκδοση του λειτουργικού της Google ειδικά σχεδιασμένη για low-end συσκευές με λιγότερο από 1GB μνήμη RAM. Η πρώτη έκδοση του OS κυκλοφόρησε το 2017 και ήταν βασισμένη στο Android Oreo. Τώρα, η Google ανακοίνωσε το Android 10 Go Edition.

Σύμφωνα με τη Google, το νέο Android Go Edition είναι για συσκευές με λιγότερο από 1,5GB μνήμη RAM και σε σύγκριση με την έκδοση που βασίζονταν στο Android 9 Pie είναι πιο γρήγορο και πιο ασφαλές. Επιπλέον, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι βελτίωσε τη συνολική ταχύτητα και αξιοπιστία του λειτουργικού.

Ειδικότερα, το Android 10 Go Edition ενσωματώνει το Adiantum, μία μορφή κρυπτογράφησης που επιτρέπει στις συσκευές με χαμηλή ισχύ να κρυπτογραφούν δεδομένα χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή τους.

Επιπλέον, το νέο Android Go Edition υπόσχεται 10% πιο γρήγορη εκκίνηση και εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Ακόμη, ακολουθεί τον σχεδιασμό του Android 10 και το λογότυπο του ενημερώθηκε για να ταιριάζει με αυτό της βασικής έκδοσης,

Η Google αναφέρει ότι οι πρώτες συσκευές με Android 10 Go Edition θα κυκλοφορήσουν αργότερα το φθινόπωρο.

Android 10 Go Edition, Android 10 Go Edition: Είναι πιο γρήγορο, ασφαλέστερο και πιο αξιόπιστο

Κατά τα άλλα, η εταιρεία αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά σχετικά με το Android Go. Τους τελευταίους 18 μήνες πάνω από 500 κατασκευαστές κυκλοφόρησαν περισσότερες από 1.600 Android Go συσκευές σε από 180 και πλέον χώρες. Αυτό σημαίνει ότι το Android Go τρέχει σε πάνω από το 80% των entry-level smartphones.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.