Απίστευτα υψηλές οι τιμές ολόκληρης της οικογένειας Huawei Mate 40

Huawei Mate 40, Απίστευτα υψηλές οι τιμές ολόκληρης της οικογένειας Huawei Mate 40

Μέσω διαρροής έχουμε τις τιμές ολόκληρης της οικογένειας Huawei Mate 40, ενώ αν αληθεύουν οι πληροφορίες μιλάμε για μεγάλη αύξηση από τον Κινέζο κατασκευαστή. Σύμφωνα με πηγή της ιστοσελίδας PhoneArena, τα νέα smartphone της σειράς Mate 40 θα κοστίζουν από 1.100 ευρώ έως και 2.500 ευρώ, ανάλογα την έκδοση.

Οι τιμές της σειράς Huawei Mate 40

Huawei Mate 40 Pro: Τιμή 1.100 ευρώ
Huawei Mate 40 Pro+: Τιμή 1.400 ευρώ
Huawei Mate 40 RS: Τιμή 2.500 ευρώ

To 2019 το κορυφαίο μοντέλο της κινεζικής εταιρείας κόστιζε 1.099 ευρώ, ενώ πλέον σε αυτή τη τιμή βρίσκομαι το “απλό” flagship. Μπορεί οι νέες προτάσεις να προσφέρουν τη δύναμη του Kirin 9000 αλλά και βελτιωμένα συστήματα κάμερας, όμως πάνε κόντρα σε τιμή ακόμα και με τα νέα iPhone 12 της Apple. Επίσης, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα νέα smartphones αναμένεται να προσφέρουν 90Hz οθόνη, όταν ο Android ανταγωνισμός έχει φτάσει πλέον στα 120Hz.

Θα πρέπει να δούμε βέβαια τι μας ετοιμάζει η εταιρεία στο τομέα της κάμερας, καθώς αναμένουμε το Pro μοντέλο να προσφέρει τετραπλό σύστημα, ενώ το Huawei Mate 40 Pro+ θα προσφέρει πενταπλό σύστημα κάμερας. Tο Mate 40 RS με το οκτάγωνο camera module θα προσφέρει ToF αισθητήρα στη θέση του Laser autofocus του Mate 40 Pro+. Να θυμίσουμε πως κανένα από τα νέα μοντέλα δε θα υποστηρίζει υπηρεσίες Google.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantine

Huawei p40 pro = 1100 ευρώ
Huawei mate 40 pro = 1100 ευρώ

Huawei p40 pro plus = 1400 ευρώ
Huawei mate 40 pro plus = 1400 ευρώ

Huawei mate 40 porsche…αλήθεια τώρα, πέρα από τον Μάνθο Φουστάνο που θα το πάρει day one, ποιός άλλος θα ασχοληθεί?

Νομίζω, λέω τώρα εγώ, ότι οι τιμές είναι ίδιες. Με τη διαφορά ότι το p40 pro plus δεν κυκλοφόρησε επίσημα στη χώρα μας & ότι πλέον δεν θα υπάρχει απλό mate 40 & θα ξεκινάει η σειρά από το αντίστοιχα κορυφαίο σε εξοπλισμό p40 pro. Φυσικά η καραμέλα με τα google services υπήρχε & πιο παλιά οπότε δεν αλλάζει κάτι. Όποιος θέλει google ας πάρει κάτι άλλο. Για όποιον δεν τον ενδιαφέρει & κάνει τη δουλειά του, όπως εγώ, θα του το συνιστούσα. Μετά το τραγικό galaxy s20 ultra πήρα το Huawei p40 pro & βρήκα την υγειά μου. Γνώμη μου πάντα.

Φωτης

K γω το θελω πολυ το p40 pro.. Φοβερη (κοσμημα) συσκευη.. Αν ειχε κ επισημα google store θα ψαχναμε τον δευτερο.. Εχεις κανενα προβλημα με τις εφαρμογες; Youtube σου κραταει ιστορικο;K αν ξερεις αν μπορουμε να βαλουμε την εφαρμογη του xbox.. To xbox app.. Ευχαριστω!!!

Konstantine

Είχα το s20 ultra με προπαραγγελία. Το μετάνιωσα οικτρά & ας ήμουν λάτρης των galaxy. Έχω το p40 pro σε ασημένιο(κάτω από το φως του ήλιου το γυαλί μοιάζει με μέταλλο) & πραγματικά η ποιότητα είναι ισάξια iPhone 11 pro. Ούτε υπερθερμαίνεται, ούτε τελειώνει η μπαταρία στο πιτς φυτίλι. Κανένα πρόβλημα δεν είχα μέχρι στιγμής με κάποια εφαρμογή. Τα έχω όλα συγχρονισμένα. Xbox app & xbox game pass που έριξα μια ματιά δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στο app gallery. Μου τα εμφανίζει βέβαια & αντί να εμφανίζει επιλογή εγκατάστασης έχει επιλογή προσθήκης. Οπότε μάλλον κάποια στιγμή θα γίνουν διαθέσιμα. Όσο για το youtube κανονικότατα βλέπεις το ιστορικό σου.

Φωτης

Ευχαριστω Konstantine@!!! Το γλυκοκοιταζω ειναι τρομερο!!! Aλλα θελω το xbox app οπωσδηποτε.. Μηπως το βρισκεις στο more apps που εχει;

Konstantine

Τίποτα φίλε μου, στη διάθεσή σου. Ούτε εκεί το έχω βρει δυστυχώς.

SUPS 👨‍⚖️

Απιστευτα ψηλα ειναι οι τιμες οταν βλεπεις οτι το μεριδιο αγορας της μειωνεται συνεχως και το αμερικανικο μπαν παραμενει..Τουλαχιστον οσο αφορα τις δυτικες αγορες…

apostolos

ΟΥΤΕ ο Μάνθο Φουστάνοs θα το παρει που λεει.
Γιατι απλα θα θελει google apps που η κινεζουλα εταιρεια ΔΕΝ ΕΧΕΙ πια και να ηθελε δηλαδη (που θελει ειμαι σιγουρος). χααχαχχα
Πανακριβο και θα παει και απατη παλι η νεα της σειρα. Οι πωλησεις περα απο κινα οτι και να λενε οτι πουλαει ΝΑΙ ΚΑΛΑ. απλα δεν πουλαει.

Ante_geia

***Insert ”oke” meme***

Konstantine

Αυτή η κινεζούλα εταιρία μέχρι πρόσφατα ήταν στην πρώτη θέση παγκοσμίως. Αλλά τί να λέμε τώρα, μια εταιριούλα της πλάκας είναι. & φυσικά σαν μια άλλη πολύ μικρή εταιρία, την apple, έχουν τις πιο αξιόπιστες συσκευές. Από θέμα αντοχής, smooth εμπειρίας αλλά & αξιοπιστίας είναι οι καλύτερες. Μου μάθατε όλοι google ή θάνατος.

Vladimiros

Μπορει να ξεκινανε απο τα 1100,αλλα οι τιμες θα πεσουν αρκετα γρηγορα οπως εγινε με την σειρα P40..σημερα το P40pro κανει κατι παραπανω απο 600,απλα θελουν να κρατανε υψηλα επιπεδα τιμων ποιος ξερει…

SUPS 👨‍⚖️

Αυτο συμβαινει οταν εχεις πολλες προ-παραγγελιες ή /και περιμενεις πολλες πωλησεις το πρωτο καιρο…

JohnWave

Ήδη από την κυκλοφορία της σειράς P40, η Huawei δεν θέλησε να δελεάσει τον κόσμο να δοκιμάσει το νέο δικό της λογισμικό μέσω μιας ελκυστικής τιμολόγησης. Θα ξαναρχίσω να ενδιαφέρομαι για ναυαρχίδες της Huawei μόνο αν γίνουν όλα τα παράκατω : Αν διατεθεί επίσημα ο Nova Prime launcher προσαρμοσμένος στο νέο λογισμικό. Δεν μπορώ να έχω συσκευή χωρίς αυτόν καθώς θέλω να φτιάχνω το interface και τα gestures όπως ακριβώς τα θέλω εγώ. Αν αποδειχθεί ότι οι Here maps είναι καλύτεροι από τους Google maps. Αν η εφαρμογή mail της Huawei θα με βολέψει όσο οι εφαρμογές gmail και yahoo mail. Στο android δεν χρησιμοποιώ πχ την εφαρμογή της Samsung γιατί τη δοκίμασα και δεν με κάλυψε πλήρως (δεν θυμάμαι πια το λόγο). Αν όλες οι εφαρμογές παρόχων κινητής, τραπεζών, file management, κλήσεων/επαφών, μηνυμάτων, εικόνας και video, μουσικής, social media, θα λειτουργούν άψογα όπως στο android ή και ακόμα καλύτερα (όπως για παράδειγμα το θεϊκό YouTube Vanced που χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια έναντι του YouTube). Σημείωση : Το πέρασμα google services και το side loading εφαρμογών είναι ίσως ένας ωραίος τρόπος κάλυψης ελεύθερου χρόνου για κάποιους χρήστες. Πολύ πιθανόν και εγώ πριν 5-10 χρόνια να ασχολούμουν. Πλέον δεν έχω όρεξη… Συνέχεια »

Gabriel Belmont

Καλησπέρα φίλε μου, το here maps το χρησιμοποιώ εδώ και 3 χρόνια λόγο εργασίας και είναι ισάξιο του Google maps, ΤΟ δοκίμασα και στο εξωτερικό εκτός από Ελλάδα (Πράγα /Βιέννη) για mail πάλι λόγο δουλειάς το blue-mail, (ανώτερο από το Gmail app), η αλήθεια πάντως ότι λόγο των Google Services δεν μπήκα στην διαδικασία να πάρω το p40 διότι δεν υποστήριζε κάποια σημαντικά App για την εργασία μου όποτε πήγα στο p30 pro

AsteriOS SteliOS

Μάλλον επειδή (δυστυχώς για εμάς τους καταναλωτές και τον ανταγωνισμό ) θα είναι τα τελευταία κινητά που βγάζει η Huawei στην παγκόσμια αγορά (και πολύ πιθανόν θα έχουν συλλεκτική αξία) ανέβασε τις τιμές για να τα πάρουν όσοι μπορούν, μιας και είναι σχεδόν σίγουρο πως σε δυνατότητες θα δίνουν πολύ …πόνο σε αντίστοιχα smartphones της πρώτης 5αδας (σε πωλήσεις ) και ειδικά σε Apple & Samsung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.