Απογοήτευσε η κάμερα του LG G7 ThinQ στο DxOMark

απογοήτευσε κάμερα lg g7 thinq dxomark, Απογοήτευσε η κάμερα του LG G7 ThinQ στο DxOMark

Μόλις 83 πόντους κατάφερε να αποσπάσει συνολικά το LG G7 ThinQ στο DxOMark μιας και δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει παρά τα νέα χαρακτηριστικά του όπως η διπλή κάμερα και οι λειτουργίες ΑΙ.

Το κινητό μετρά ήδη πέντε περίπου μήνες κυκλοφορίας και δοκιμάστηκε σε περισσότερες από 1500 λήψεις εικόνων αλλά και σε περισσότερες από δυο ώρες βίντεο. Παρά το γεγονός ότι οι βαθμοί του LG G7 ThinQ είναι γενικά καλύτεροι από το LG V30, η μόνη αναβάθμιση κατά το DxOMark φαίνεται πως έγινε στον τομέα της απεικόνισης χρωμάτων, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Στον τομέα της φωτογραφίας, στα θετικά στοιχεία της κάμερας του κινητού συγκαταλέγονται η σωστή απόδοση του λευκού, τα έντονα και ιδιαίτερα ευχάριστα χρώματα και το ακριβές autofocus στις περισσότερες λήψεις. Τα αρνητικά όμως φαίνεται πως είναι περισσότερα καθώς η διπλή κάμερα του κινητού φαίνεται πως τείνει να «γέρνει» προς την έντονη απεικόνιση του μπλε χρώματος, να χάνει σημαντικά όσον αφορά στις λεπτομέρειες των σκιών ενώ τα textures δεν απεικονίζονται καλά ακόμη και σε συνθήκες καλού φωτισμού. Ο θόρυβος είναι επίσης αισθητός σε αρκετά σημεία, η λεπτομέρεια πέφτει αρκετά κατά τη λήψη φωτογραφιών με ζουμ και τα αντικείμενα θολώνουν κάποιες φορές στη λήψη πορτρέτων.

Όσον αφορά στο βίντεο, εδώ και πάλι η εξισορρόπηση του λευκού είναι σε καλά επίπεδα όπως και η ακριβής έκθεση των αντικειμένων ενώ τα χρώματα είναι επίσης έντονα και ζωντανά. Η κάμερα όμως χάνει σε τομείς όπως το autofocus και την ύπαρξη aliasing σε έντονο βαθμό.

Το Lg G7 ThinQ είναι εξοπλισμένο με διπλή κάμερα με 16 megapixels η καθεμία και διάφραγμα f/1.6 και f/1.9 αντίστοιχα. Η δεύτερη κάμερα είναι ικανή για ευρυγώνιες λήψεις ενώ η συσκευή μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K video στα 30/60 fps.

απογοήτευσε κάμερα lg g7 thinq dxomark, Απογοήτευσε η κάμερα του LG G7 ThinQ στο DxOMark

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

δεν εχει λεφτα πια για εξελιξη το mobile segment της lg. παραπαίει χρόνια και ειναι προβληματικό

Μakis

Καμια εξαγορα μυριζεται απο καμια εταιρεια που θελει να μπει στον τομεα της κινητης τηλεφωνιας…
Οπως και με την ΝΟΚΙΑ, χωρις να ξερω πολλα!

Acapullco

Δεν ξερω τι βλεπουνε εκει στο dxomark εγω εχω το G5 και ακομα η καμερα του κανει παπαδες.

thanasis

κριμα, μιας και η κυρια σειρα ειχε να προσφερει καλες καμερες που υστερουσαν σε καποια σημεια (λες και κολλησαν στο παρελθον)

δηλαδη τι χρηματοδοτιση να βαζει η ζιαομι στην φωτογραφια εναντι της LG, ετσι ωστε η καμερα του Mi Mix 2s να την ξεπερνα τοσο?

Darth

απο τότε που είχε κάνει πολλές μ…ς με έκπτωση στην ποιότητα εσωτερικών κυκλωμάτων η οποία ξεκινισε στο g3 και χειροτέρευσε στο g4 (λόγο υψηλότερων θερμοκρασιών) και αντί να το διορθώσει συνέχισε στο v10/v20 g5 nexus 5x, pixel, κλπ

ειχε χάσει την κάθε εμπιστοσύνη που είχε απο κόσμο και τώρα………

JD

Η τριτη πιο fail ετσιρεια μετα τις HTC και Sony που το εχουν τερματισει.

GS

Ποιος ασχολείται ακόμα με LG?

nvntas

Μια χαρα ειναι τα lg κινητα..Αν δεν εχετε παρει lg καλυτερα να μη μιλατε καποιοι γαιτι εκτιθεστε ανεπανορθωτα..Αν προσεχεις το κινητο σου εν γενει μια χαρα θα αποδιδει και ειναι και τα καλυτερα value for money αυτη τη στιγμη αλλα και τα τελευταια χρονια..Μπραβο στην lg και μακαρι να συνεχισει ετσι..Φτηνα,καλα και κανουν την δουλεια τους στις πιο τιμιες τιμες.Τα αλλα που λετε εσεις απλα δεν ισχυουν,καλημερα!!

Φωτης

Στο mate 20 pro τη Βαθμολογία εχουν δωσει;

Darth

@nvntas εγω που ειχα g2,g3 g4,v10,v20, g5 και περάσαν απο τα χέρια μου nexus 5x και το pixel μπορω να μιλήσω?

s0me0ne

Κι εγώ είχα v20 v30 και g6. Απ τα οποία έμεινα κατευχαριστημένος! Ειδικά με το g6, άψογη συσκευή και οικονομική! Τωρα αν θέλει κάποιος να βγάλει σκάρτη την LG λόγω προβλημάτων παλιών μοντέλων τι να πω! Μπορούμε να θυμηθούμε πολλά σημαντικά προβλήματα και από αλλες γνωστές εταιρίες ειδικά σε παλιότερα μοντέλα τους, μην κάνουμε πως δεν θυμόμαστε! Το ότι υπήρξε πρόβλημα πχ με το bootloop τότε (αναφέρω αυτό μιας και ήταν απ τα μεγαλύτερα) δεν πάει να πει ότι συμβαίνει ακομα το ίδιο ή ότι η LG εχασε το παιχνίδι κτλ και το έχετε κάνει καραμέλα μερικοί γενικότερα… Εδώ η Samsung πουλούσε “βόμβες” αλλα εκεί που ήταν είναι και σήμερα! v20 v30 g6 g7 v40 κανένα από τα νέα μοντέλα δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα ούτε με bootloop ούτε με BP ούτε με οθόνες ούτε ούτε τίποτα! Είναι πολύ καλές συσκευές με καλες τιμές συγκριτικά με άλλους ανταγωνιστές και έχουν βελτιωθεί σε τεράστιο βαθμό απ το παρελθόν! Τώρα στην κάμερα του g7… Για δοκιμάστε βάλτε το app κάμερας της google, βγάλτε μια φώτο και μετα ελάτε να τα πούμε. Ακόμα και με το stock app βέβαια κάνει παπάδες. Που θέλω να καταλήξω? Δεν ειναι θεμα hardware επειδή ακούω κάτι ταχράδες να λένε… Συνέχεια »

lg3

Από g3 πιο κινητό έχει καλύτερη κάμερα σε mid range κατηγορία; Για να αλλάξω;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.