Apple A15 Bionic: Νικά τον ανταγωνισμό στη μέτρηση του Geekbench

Apple, Apple A15 Bionic: Νικά τον ανταγωνισμό στη μέτρηση του Geekbench

Apple, Apple A15 Bionic: Νικά τον ανταγωνισμό στη μέτρηση του Geekbench

Μετά την παρουσίαση των νέων SoC έρχεται και η ώρα της… Κρίσεως για τις επιδόσεις του Apple A15 Bionic. Ο επεξεργαστής της MediaTek νικά στις μετρήσεις του Geekbench τον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 και τον Samsung Exynos 2200, αλλά εκείνος της Apple κυριαρχεί.

H συγκριτική δοκιμή του Geekbench 5 μας δίνει μία καλή εικόνα τόσο για τις δυνατότητες των mobile επεξεργαστών όσο και για το ποιος από όλους τα καταφέρνει καλύτερα. Η συγκριτική δοκιμή έγινε μεταξύ των Apple A15 Bionic, MediaTek Dimensity 9000, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, Samsung Exynos 2200, καθώς και του Qualcomm Snapdragon 888 για συγκριτικούς σκοπούς.

Apple, Apple A15 Bionic: Νικά τον ανταγωνισμό στη μέτρηση του Geekbench

Πέρα από την επικράτηση του Apple A15 Bionic, στα τεστ με τον ένα και τους πολλούς πυρήνες, στο Android φάσμα επικρατεί ο MediaTek Dimensity 9000, ο οποίος σε επιδόσεις τόσο με τον ένα όσο και με τους πολλούς πυρήνες έρχεται κοντά στον Α15.

Όπως συμβαίνει σε κάθε benchmarking test, θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο η ικανότητα των μαθηματικών υπολογισμών που δίνουν ένα αποτέλεσμα, αλλά και η απόκριση σε πραγματικές συνθήκες που έχει να κάνει όχι μόνο με τον επεξεργαστή, αλλά και τα επιμέρους τεχνικά χαρακτηριστικά ενός smartphone.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Ειδηση θα ηταν αν δεν κυριαρχουσε στην αποδοση o A….Το θεμα εδω και καιρο βρισκεται στο ποσο καλυτερο power efficient ειναι το καθε cpu.

Giannis V

Just Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.