Smartphones

Η Apple ανακοινώνει τo νέο κίτρινο χρώμα για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus

Το φετινό νέο χρώμα για το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus είναι ένα ζωηρό κίτρινο, το οποίο παίρνει τη σκυτάλη από το απαλό πράσινο της περυσινής χρονιάς και το μωβ της προηγούμενης.

H Apple παρουσίασε το νέο μοντέλο με το έντονο κίτρινο για το πίσω πάνελ, το οποίο κατατάσσεται κάπου ανάμεσα στο ανοιχτό κίτρινο του iPhone 11 και το βαθύ κίτρινο του iPhone XR. Το πλαίσιο αλουμινίου έχει το ίδιο έντονο κίτρινο χρυσό χρώμα με την παραλλαγή του iPhone 11 σε αντίθεση με το απαλό χρυσό του iPhone XR.

Σε αντίθεση με πέρυσι, το νέο χρώμα δεν θα προσφέρεται στα μοντέλα Pro. Απλώς έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες αποχρώσεις midnight, starlight, (PRODUCT)κόκκινο, μπλε και μωβ.

Εκτός από το χρώμα δεν υπάρχουν άλλες τεχνικές αλλαγές στη συσκευή.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης τέσσερα νέα χρώματα για τη γκάμα θηκών σιλικόνης και για τα τέσσερα μοντέλα iPhone 14. Πρόκειται για τα Canary Yellow, Olive, Sky και Iris που πωλούνται στα 49 $ το καθένα.

Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus σε κίτρινο χρώμα θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από τις 10 Μαρτίου, ενώ τα νέα χρώματα θήκης από σήμερα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.