Apple D85X: Ένα smartphone με punch hole κάμερα ετοιμάζεται

, Apple D85X: Ένα smartphone με punch hole κάμερα ετοιμάζεται

Όχι, η Apple δεν τρελάθηκε ξαφνικά και αποφάσισε να εγκαταλείψει το όνομα iPhone για να χρησιμοποιήσει το D85X. Αυτή είναι η κωδική ονομασία του επερχόμενου iPhone με κάμερα punch hole και οθόνη με συχνότητα ανανέωσης 120 Hz.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι το σχέδιο D85X της Apple αναφέρεται στο iPhone 14, το οποίο θα έχει κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές. Στην έκδοση αυτή, λοιπόν, θεωρείται δεδομένη η πλήρης εγκατάλειψη του notch για την κάμερα τύπου punch hole. O συγκεκριμένος σχεδιασμός, βέβαια, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στα μοντέλα iPhone 14 Pro και Pro Max και όχι στο απλό iPhone 14, το οποίο θα ακολουθεί τα σημερινά σχεδιαστικά πρότυπα.

Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι το iPhone 14 θα έχει συχνότητα ανανέωσης στα 120 Ηz, στοιχείο που θεωρείται δεδομένο ότι πρέπει να αποτελεί στοιχείο του βασικού εξοπλισμού των high end smartphones. Μπορεί να μην έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος από τη σχετικά πρόσφατη παρουσίαση του iPhone 13 series, αλλά οι φήμες για το iPhone 14 έχουν αρχίσει να εμφανίζονται ολοένα και πιο συχνά.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Πάλι πρωτοπόρα η Θεάρα μας κύριε Κώστα!! Θεωρώ δεδομένη την τελειοποίηση της τρύπας από τους μάγους του Cupertino. Τού χρόνου λοιπόν που η εν λόγω τεχνολογία θα είναι ώριμη , η Apple μας θα την προσφέρει γενναιόδωρα στους υπηκόους μας με το αντίστοιχο κόστος φυσικά.
Some holes are aged , others mature.
Keep dreaming ,Apple Winning !!

Blats

Χαχαχα η κάποτε πρωτοπόρος εταιρία σε κινεζικά μονοπάτια

μαν

πουλαει ομως🤔🤔

alex

μια και το αναφέρετε στο αρθρο , κούρασε το ονομα iphone , τοσο παλιο , γιατι δεν βαζουν ενα αλλο ονομα , θα ηταν πολύ καλό , αυτο το αι αι τοσα χρονια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.