iPhone 12: Νέες πληροφορίες για κάμερα, χρώματα, τιμή και διαθεσιμότητα

iPhone 12, iPhone 12: Νέες πληροφορίες για κάμερα, χρώματα, τιμή και διαθεσιμότητα

Νέες πληροφορίες για τα iPhone 12 μας έρχονται από την έγκυρη πηγή Ice Universe, με στοιχεία για τις κάμερες όλων των μοντέλων, τιμές των βασικών εκδόσεων καθώς και ημερομηνία κυκλοφορίας. Επιπλέον, μαθαίνουμε στοιχεία για τις οθόνες των μοντέλων, καθώς και όλα τα χρώματα που θα κυκλοφορήσουν.

Τιμή και οθόνη

iPhone 12 mini – $699
iPhone 12 – $799
iPhone 12 Pro – $999
iPhone 12 Pro Max – $1,099

Τα iPhone 12 και 12 mini θα κυκλοφορήσουν σε πέντε χρώματα: Black, White, Green, Blue, Red. Τα iPhone 12 Pro και Pro Max θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα χρώματα: Gold, Silver, Graphite και Blue. Όλα τα μοντέλα θα υποστηρίζουν 5G δίκτυα, όμως μόνο τα μοντέλα για τις ΗΠΑ θα υποστηρίζουν mmWave. Οι χωρητικότητες των iPhone 12 και 12 mini θα είναι 64GB,128GB και 256GB για τα Pro μοντέλα θα είναι 128GB,256GB και512GB.

Αν και γνωρίζουμε ότι όλα τα μοντέλα θα έχουν OLED οθόνες, ο Kang μας δίνει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Η οθόνη των μοντέλων θα ονομάζεται Super Retina XDR Display και θα έχει νέα τεχνολογία γυαλιού, με προστασία Ceramic. Αυτό θα το κάνει πιο σκληρό και ανθεκτικό στα πεσίματα.

Κάμερα

iPhone 12 Mini: διπλό σύστημα κάμερας, wide angle + ultra wide angle, ƒ/1.6
iPhone 12: διπλό σύστημα κάμερας, wide angle + ultra wide angle, ƒ/1.6
iPhone 12 Pro: τριπλό σύστημα κάμερας (wide-angle, ultra-wide-angle, telephoto) + LiDAR. Wide-angle αισθητήρας με φακό 7P, ƒ/1.6, 52mm focal length telephoto, 4X οπτικό ζουμ.
iPhone 12 Pro Max: τριπλό σύστημα κάμερας (wide-angle, ultra-wide-angle, telephoto) + LiDAR. Wide-angle αισθητήρας με φακό 7P, ƒ/1.6, 65mm focal length telephoto, 5X οπτικό ζουμ.

Όπως αναφέρει η πηγή, η διαφορά του 12 Pro με το 12 Pro Max θα είναι ότι το δεύτερο έχει μεγαλύτερο sensor κατά 47%. Όλα τα μοντέλα θα μπορούν να κάνουν απευθείας λήψη Dolby Vision βίντεο, ενώ θα έρθει και νέο Smart HDR 3 για ακόμα πιο δυναμικό βάθος. Το Deep Fusion και η νυχτερινή λήψη θα έρθουν με βελτιώσεις.

Κυκλοφορία

Οι προ-παραγγελίες των iPhone 12 και iPhone 12 Pro θα ξεκινήσουν στις 16 με 17 Οκτωβρίου, με τις αποστολές να ξεκινούν από 23 με 24 Οκτωβρίου. Από την άλλη, το iPhone 12 mini θα κυκλοφορήσει στις 13 με 14 Νοεμβρίου, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν από τος 6 με 7 Νοεμβρίου. Τέλος το iPhone 12 Pro Max θα κυκλοφορήσει 20 με 21 Νοεμβρίου, με έναρξη προ-παραγγελιών στις 13 με 14 Νοεμβρίου.

Τέλος, θα κυκλοφορήσουν νέοι φορτιστές, με την ονομασία MagSafe να επιστρέφει. Ένα από τα νέα αξεσουάρ θα είναι το MagSafe Duo. Επίσης, θα κυκλοφορήσει και το HomePod Mini με τιμή $99, με ύψος 3,3 ιντσών και επεξεργαστή S5. Οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 6 με 7 Νοεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 16 με 17 Νοεμβρίου. Μη ξεχνάμε ότι το Apple Event θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου 20:00.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Χμμ αν τελικά ισχύουν αυτές οι τιμές τα Pro μοντέλα Ελλάδα θα διατηρήσουν ίδιες τιμές με τα 11αρια, το mini θα έχει ίδια τιμή με το απλό 11 δηλαδή 869 και το μεγάλο 969.
Νομίζω το μεγάλο 12 θα πλησιάζει πολύ στην τιμή του Pro μοντέλου και αν λάβουμε υπόψη οτι έχει μόνο 64GB μνήμη ενώ το Pro ξεκινάει με 128 δε ξέρω κατα πόσο αξίζει η αγορά του.

Last edited 3 years πριν by Nickolas
SUPS 👨‍⚖️

Μεγιστο φαουλ τα επιπλεον χαρακτηστικα στο pro max μοντελo…O κατακερματισμος στο μεγαλειο του…Προβλεπω καλυτερες πωλησεις γ τα δυο φθηνοτερα μοντελα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.