Apple Event: iPhone 12 και τι άλλο περιμένουμε στις 13 Οκτωβρίου

, Apple Event: iPhone 12 και τι άλλο περιμένουμε στις 13 Οκτωβρίου

H Apple ανακοίνωσε εχθές ότι θα πραγματοποιήσει ένα νέο ψηφιακό event στις 13 Οκτωβρίου, στο οποίο περιμένουμε να παρουσιάσει τα νέα iPhone 12. Όμως, πέραν των νέων flagship της, περιμένουμε να δούμε κάποια ακόμα πράγματα, τουλάχιστον σύμφωνα με τις μέχρι τώρα φήμες. Πάμε να δούμε τι άλλες εκπλήξεις ίσως δούμε στο νέο event.

, Apple Event: iPhone 12 και τι άλλο περιμένουμε στις 13 Οκτωβρίου

iPhone 12

Ναι, είναι το μόνο σίγουρο. Η εταιρεία θα ανακοινώσει όχι τρεις, αλλά τέσσερις νέες iPhone συσκευές, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε υποστήριξη δικτύων 5G και AMOLED οθόνες σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας. Περιμένουμε δύο απλά μοντέλα iPhone 12 στις 5,4 και 6,1 ίντσες αντίστοιχα και δύο Pro μοντέλα στις 6,1 και 6,7 ίντσες. Επίσης, γνωρίζουμε ότι κανένα μοντέλο δε θα έχει 120Hz οθόνη, αν και ακόμα ελπίζουμε πως θα αλλάξει και θα δούμε έστω στο 12 Pro Max, ενώ ήδη η δύναμη του A14 εντυπωσιάζει και αναμένουμε τις επιδόσεις του στα νέα iPhone 12.

Διαβάστε επίσης: iPhone 12: Νέα αναφορά για τις τιμές όλων των μοντέλων

, Apple Event: iPhone 12 και τι άλλο περιμένουμε στις 13 Οκτωβρίου

AirPods Studio

Αν και ακούμε εδώ και καιρό ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ακουστικά, δεν έχουμε δει κάτι μέχρι σήμερα. Όμως, η κίνηση της εταιρείας να σταματήσει την πώληση των Bose και Logitech μας κάνει να πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα για τα AirPods Pro. Δε γνωρίζουμε τίποτα πέραν του ότι πρόκειται για over-ear ακουστικά, αλλά περιμένουμε ενεργή μείωση θορύβου και να είναι 100% ασύρματα, χωρίς επιλογή για σύνεση μέσω θύρας ακουστικών.

, Apple Event: iPhone 12 και τι άλλο περιμένουμε στις 13 Οκτωβρίου

Apple AirTag

Με την έλευση του iOS 14 είδαμε και τις πρώτες πληροφορίες για το Apple AirTag, το οποίο περιμέναμε να ανακοινωθεί στο event του Σεπτεμβρίου αρχικά, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα του. Το Apple AirTag θα είναι ένα αξεσουάρ το οποίο θα λειτουργεί μέσω εφαρμογής, ώστε να μπορείτε εύκολα να το βρείτε. Η κύρια χρήση του είναι για τοποθέτηση σε κλειδιά ή άλλα αξεσουάρ που μπορεί να χάσετε, για τον εντοπισμό τους. Πέραν αυτού, υπάρχουν φήμες ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για AR, ενώ μέσω του Lost Mode θα μπορείτε να το εντοπίσετε ακόμα και αν είστε μακριά του.

, Apple Event: iPhone 12 και τι άλλο περιμένουμε στις 13 Οκτωβρίου

AirPower

Μπορεί να ακυρώθηκε το Μάρτιο του 2019, αλλά το AirPower φημολογείται έντονα ότι θα επιστρέψει. Ήδη αρκετοί leaksters υποστηρίζουν ότι πλέον είναι έτοιμο και θα ανακοινωθείς το event, όμως δε γνωρίζουμε αν τελικά γίνει. Το AirPower ήταν η απάντηση της Apple στους ασύρματους φορτιστές, καθώς με ένα pad μπορούσε ο χρήστης να φορτίσει έως και τρεις συσκευές, οπουδήποτε και αν τις τοποθετούσε.

, Apple Event: iPhone 12 και τι άλλο περιμένουμε στις 13 Οκτωβρίου

Ημερομηνία κυκλοφορίας των iPad Air Και του Apple One

Αν και το ανανεωμένο iPad Air ανακοινώθηκε στο event του Σεπτεμβρίου και λίγες μέρες μετά μάθαμε για την υπηρεσία Apple One, δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση ως προς τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους. Μία καλή ευκαιρία είναι το επερχόμενο event για την Apple να ανακοινώσει και επίσημα το πότε θα δούμε το νέο iPad αλλά και τη συνδρομητική υπηρεσία που συνδυάζει όλες τις υπηρεσίες της εταιρείας.

, Apple Event: iPhone 12 και τι άλλο περιμένουμε στις 13 Οκτωβρίου

One More Thing

Τι άλλο όμως θα μπορούσε να δείξει η εταιρεία ως το “One More Thing” ή τι από αυτά θα δούμε στο τέλος της παρουσίασης; Αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα, καθώς οι leaksters συμφωνούν σε όλα τα παραπάνω, χωρίς να έχουμε κάποια νέα πληροφορία. Όπως και να έχει πάντως, η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από μία εβδομάδα, την Τρίτη 13 Οκτωβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας, όπου θα σας ενημερώσουμε σχετικά με όλες της ανακοινώσεις. Εσείς τι περιμένετε από την παρουσίαση;

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Το καινούργιο 12 pro Max !
Ώστε να αναβαθμίσουμε από το πολύ καλό Xs max!

Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει η Apple να παρουσιάσει κάτι πολύ καλό και σε σχέδιο αλλά και σε χαρακτηριστικά !

Για την ακρίβεια θα ήθελα αυτονομία στα ίδια επίπεδα με το 11 pro max
Αποθηκευτικό χώρο 128 GB στάνταρ χώρο αποθήκευσης (τον οποίο θεωρώ επαρκή για τις δικές μου ανάγκες )
6 GB RAM τα οποία θα κάνουν το τηλέφωνο future proof
Και ιδανικά 120HZ τα οποία δεν τα θεωρώ απαραίτητα όσο τα αλλά τρία αλλά καλοδεχούμενα αν υπάρχουν όπως και ότι άλλο καλούδι μπορεί να έχει .

Ελπίζω η τιμή να διατηρηθεί στα περσινά επίπεδα και το νέο καλώδιο φόρτισης της συσκευής να είναι πλεκτό (ανώτερης δηλαδή ποιότητας από το υπάρχον )

Αν ισχύσουν τα προαναφερθέντα θα κάνω την μετάβαση χωρίς δεύτερη σκέψη .
Το εύχομαι δηλαδή !

Υ.Γ Τις κάμερες δεν τις αναφέρω γιατί σίγουρα θα είναι στις τοπ 3 των ναυαρχίδων .

Last edited 3 years πριν by Chris_BMW
Giannis V

👍🔝❤️🏆

xarisgru

Εσείς τι περιμένετε από την παρουσίαση;” Προσωπικά περιμένω την διάθεση του Big Sur για τα Mac, γιατί φαίνεται καλοδουλεμένο. Ακόμη, αν αληθεύει αυτό με το HDR 10 4K και τον Τ2, τότε η ανυπομονεσία είναι σίγουρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.