Apple: iPhone 14, τρία watches, AirPods Pro 2 αποκαλύπτονται στις 13 Σεπτεμβρίου;

iphone 14, Apple: iPhone 14, τρία watches, AirPods Pro 2 αποκαλύπτονται στις 13 Σεπτεμβρίου;

Πληροφορίες του iDropNews αναφέρουν πως η Apple έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει τη μεγάλη εκδήλωση για το iPhone στις 13 Σεπτεμβρίου. Εκεί περιμένουμε πως θα παρουσιαστεί ένα iPhone 14 6,1″, ένα Max 6,7″, ένα Pro 6,1″ και ένα Pro Max 6,7″.

Οι διαφορές Pro και μη-Pro, από ότι ακούγεται, θα διευρυνθούν φέτος. Η Apple φέρεται να εξοπλίσει τα μοντέλα iPhone 14 Pro με το chipset 4nm A16 Bionic, ενώ τα τηλέφωνα μη Pro θα μπορούσαν να επαναχρησιμοποιήσουν το 5nm A15 Bionic SoC που βλέπουμε στα iPhone 13.

Άλλες διαφορές περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της εγκοπής στα μοντέλα iPhone 14 Pro με την εγκοπή “i-shaped” για την κάμερα FaceTime και την True Depth. Τα απλά μοντέλα θα διατηρήσουν την παλιά εγκοπή. Ακόμα, τα Pro φημολογείται πως θα έρθουν με οθόνη ProMotion 120Hz και wide κάμερα 48MP.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα iPhone 14 και iPhone 14 Max θα ξεκινούν από $799 και $899 αντίστοιχα. Οι επιλογές αποθήκευσης θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο 128 GB, 256 GB και 512 GB. Τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα μπορούσαν να κοστολογούνται από 1.099 $ και 1.199 $ αντίστοιχα. Οι επιλογές αποθήκευσης θα μπορούσαν να είναι 256 GB, 512 GB, 1 TB και ίσως 2 TB.

Τον Σεπτέμβριο μπορεί να δούμε και τρία μοντέλα Apple Watch, συμπεριλαμβανομένου του Apple Watch 8 (το φημολογείται ότι έχει επίπεδες πλευρές), ένα οικονομικότερο Apple Watch SE και μια Extreme Edition. Ακόμα, περιμένουμε και τα AirPods Pro 2, τους αντικαταστάτες των premium ακουστικών TWS της Apple. Το wearable θα μπορούσε να διαθέτει την επόμενη γενιά Active Noise Cancellation και να υποστηρίζει Lossless Audio. Μπορεί επίσης να υποστηρίζουν φόρτιση USB-C για τη θήκη φόρτισης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis V

Τυφώνας Apple σε όλα τα μέτωπα της υψηλης τεχνολογίας. H Apple και όλοι οι άλλοι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.