Apple iPhone X: Πλέον λειτουργεί και σε κρύο περιβάλλον

iPhone X διορθώθηκε πρόβλημα κρύο περιβάλλον, Apple iPhone X: Πλέον λειτουργεί και σε κρύο περιβάλλον

Το iPhone X είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο απόθεμα εδώ και μερικές ημέρες. Μέχρι στιγμής, εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο έχουν δείξει την προτίμηση τους στο νέο smartphone, από το οποίο όμως δεν λείπουν μικρά προβλήματα και δυσλειτουργίες, όπως πια συμβαίνει σε κάθε high-end smartphone που… σέβεται τον εαυτό του.

Ένα εκ των ζητημάτων που είχαν προκύψει ήταν η αδυναμία πολλών κατόχων να χρησιμοποιήσουν την συσκευή σε περιβάλλον με χαμηλή θερμοκρασία. Η οθόνη δεν ανταποκρίνονταν στις εντολές που έδινε ο χρήστης με το δάχτυλο του και ουσιαστικά το κινητό δεν μπορούσε να προχωρήσει στην επιτέλεση λειτουργιών. Η Apple δήλωσε πως είναι ενήμερη για το θέμα και υποσχέθηκε να φέρει την λύση μέσω ενημέρωσης λογισμικού. Η ενημέρωση αυτή είναι το iOS 11.1.2 και διατίθεται πλέον για λήψη.

Συγκεκριμένα, το 11.1.2 περιέχει μόνο διορθώσεις, οι οποίες μάλιστα αφορούν μόνο το iPhone X. Η μια είναι η προαναφερθείσα, ενώ η δεύτερη αφορά μια αλλοίωση που παρατηρούνταν στην ποιότητα της λήψης Live Photos και βίντεο από το επετειακό smartphone του Cupertino. Φαίνεται πως δεν υπάρχει άλλη βελτίωση που έρχεται μαζί με την νεότερη έκδοση του iOS, αλλά καλό είναι να εγκατασταθεί σε όλες τις Apple συσκευές, ανεξάρτητα από το αν εκείνη απευθύνεται κυρίως στο X.

Η αλήθεια είναι πως το iPhone X δεν έχει παρουσιάσει σοβαρά και μεγάλα προβλήματα μέχρι τώρα. Οι πράσινες κάθετες γραμμές που εμφανίστηκαν σε μια παρτίδα δεν επηρεάζουν μεγάλο αριθμό χρηστών και σε γενικές γραμμές η κυκλοφορία του smartphone, που λόγω τόσων αλλαγών συγκριτικά με τους προκατόχους του θα δικαιολογούσε δυσλειτουργίες (όσο μπορούν να δικαιολογηθούν), κυλάει ομαλά. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς, ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια άλλα προβλήματα με την πάροδο του χρόνου, ένα εξ’ αυτών θα μπορούσε να είναι το πρόωρο burn-in της οθόνης. Η αξιοπιστία του iPhone X θα αποδειχθεί στο μέλλον.

iPhone X διορθώθηκε πρόβλημα κρύο περιβάλλον, Apple iPhone X: Πλέον λειτουργεί και σε κρύο περιβάλλον

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μakis

~από το οποίο όμως δεν λείπουν μικρά προβλήματα και δυσλειτουργίες, όπως πια συμβαίνει σε κάθε high-end smartphone που… σέβεται τον εαυτό του~ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΜΑΜΟ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΙΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ! ΣΤΗ ΠΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κατοχος αιφον

Chris966

Δεν υπάρχει καμμία αξιοπιστία πλέον για την πάλαι ποτέ μεγάλη αυτή εταιρία…
Η APPLE κάποτε ΣΕΒΟΝΤΑΝ τον πελάτη της, σήμερα αυτό δεν ισχύει. Όλα πλέον κινούνται με γνώμονα το ασύδωτο κέρδος, τις ανόητες καινοτομίες και τον άκρατο εκμοντερνισμό (που βέβαια πολλές φορές καταντάει γελοίος), αγνοώντας και παρακάμπτωντας τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της!

Ανδρέας Τ.

εκτος του οτι αυτο δεν πρεπει να αποτελει ειδηση

συνεχιζονται και οι δυσλειτουργιες λεει.

τι να πεις

Makis

11.1.2 με security patches για τα υπόλοιπα.

dimitris L.A

Ερωτηση εγω που εχω πανω ηδη 11.2 public beta θα παρω τις διορθωσεις;

giannis

Το εντυπωσιακό είναι ότι το πρόβλημα δεν έχει ούτε μία εβδομάδα που εμφανίστηκε και ήδη εδωσαν update που το διορθώνει. Κάτι που δεν κάνει καμία εταιρεία. Πάντως το X έλαβε άριστες κριτικές μέχρι στιγμής, δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα (οι πράσινες γραμμές ήταν περιορισμένο φαινομενο) και οι πωλήσεις πετάνε. Όταν στρώσει και η διαθεσιμότητα και πέσει ελαφρώς η τιμή θα πουλάει σαν ζεστό ψωμί.

Agnostos13

Είδατε που έλεγε ο Ive οτι μέρα με τη μέρα θα γίνεται καλύτερο;!

ΥΓ. Μην τρελένεστε ορισμένοι…είπαμε καλή, χρυσή η Apple αλλά δεν σημαίνει οτί υπάρχει μηδενική πιθανότητα αστοχίας. Ανθρώποι το κατασκευάζουν, όχι θεοί! Το οτί δίνει κάποιος 1200 δεν σημαίνει οτί αγοράζει το τέλειο. Όπως αντίστοιχη πιθανότητα αστοχίας παρουσιάζουν laptop των 3000, αυτοκίνητα των 500.000 και σπίτια των 10.000.000… Το θέμα είναι να επιλύονται άμεσα αυτά τα προβλήματα και να μην κινείται η εταιρεία στη λογική “με τα λεφτά που (δεν) έδωσες μην έχεις απαιτήσεις”!

χρηστος

@Agnostos13 μα αυτο που σχολιαζουμε ειναι αυτοι οι φανατισμενοι που μας λενε οτι τα iPhone ειναι τα απολυτα κινητα διχως προβληματα. Κανενα κινητο δεν ειναι τελειο, ουτε τα iPhone και ναι, τα 1400 ευρω που ζητανε (1400 για να παρεις την αξιοπρεπεπη αποθηκευση καθως ουτε καρτα μνημης δεν βαζουν….) ειναι υπερβολικα πολλα διοτι ΔΕΝ τα αξιζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.