Smartphones

Apple: Θα χαρακτηρίσει “ξεπερασμένο” το iPhone 5c

Η τεχνολογία προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς και η Apple απορρίπτει σταδιακά τα παλαιότερα μοντέλα των iPhone, όπως αναμένεται να συμβεί και με το iPhone 5C, που θα χαρακτηριστεί ως “ξεπερασμένο”.

Η Apple χαρακτήρισε το iPhone 5c ως ένα vintage προϊόν τον Οκτώβριο του 2020, που σημαίνει ότι η εταιρεία και οι πάροχοι υπηρεσιών της μπορούν να παρέχουν ορισμένες επισκευές για την συσκευή, με την επιφύλαξη διαθεσιμότητας εξαρτημάτων. Την 1η Νοεμβρίου, η Apple θα επισημάνει το iPhone 5c ως ξεπερασμένο προϊόν, τερματίζοντας όλες τις επισκευές και τις υπηρεσίες. Η Apple αναμένεται ακόμη να χαρακτηρίσει και το iPad mini τρίτης γενιάς ως απαρχαιωμένο την ίδια ημέρα.

Το iPhone 5c ήταν ένα smartphone που κυκλοφόρησε μαζί με το iPhone 5s τον Σεπτέμβριο του 2013. Το iPhone 5c ήταν το πρώτο που προσφέρθηκε σε μια σειρά από φωτεινά και ζωντανά χρώματα, όπως μπλε, πράσινο, ροζ, κίτρινο και λευκό. Το iPhone 5c σηματοδότησε επίσης μία καινοτομία για την Apple, καθώς ήταν η πρώτη φορά που η εταιρία κυκλοφόρησε ένα μοντέλο iPhone χαμηλότερης οικονομικής κατηγορίας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.