Apple Watch Series 9/ Watch Ultra 2: Με νέο αισθητήρα καρδιακών παλμών, τσιπ U2

Apple Watch Series 9, Apple Watch Series 9/ Watch Ultra 2: Με νέο αισθητήρα καρδιακών παλμών, τσιπ U2

Η Apple πρόκειται να αποκαλύψει τα Watch Series 9 και Watch Ultra 2 στην εκδήλωση “Wonderlust” της 12ης Σεπτεμβρίου, μαζί με τη νέα σειρά iPhone 15.

Τα δύο smartwatches λέγεται ότι μοιάζουν με τους προκατόχους τους, αλλά, σύμφωνα με το Bloomberg, τα νέα wearables θα χρησιμοποιούν μια νέα έκδοση του οπτικού αισθητήρα καρδιακού παλμού της Apple αντί για τον αισθητήρα καρδιακού παλμού τρίτης γενιάς από το Watch Series 8 και το Watch Ultra.

Ακόμα, θα έρθουν με διάφορες άλλες αναβαθμίσεις αισθητήρων και εσωτερικών εξαρτημάτων με έμφαση στην ταχύτητα, την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα. Μάλιστα, όπως και η σειρά iPhone 15, θα έρχονται με το νέο τσιπ υπερευρείας ζώνης U2 για βελτιωμένες δυνατότητες Find My.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το φετινό Apple Watch θα επικεντρωθεί στη βελτίωση των επιδόσεων, με την εταιρεία να σχεδιάζει «σε μεγάλο βαθμό σημαντικά κέρδη στην ταχύτητα επεξεργασίας». Οι φήμες θέλουν ένα νέο SoC που βασίζεται σε A15 θα τροφοδοτεί το Watch Series 9.

Το Apple Watch Series 9 θα προσφέρεται σε μεγέθη 41mm και 45mm, ενώ το Watch Ultra 2, το οποίο αναμένεται να κατασκευαστεί με περισσότερα ανακυκλωμένα υλικά και να έχει επιλογή μαύρου χρώματος, θα διατίθεται σε ένα μόνο μέγεθος 49mm.

Η Apple δοκιμάζει επίσης τρισδιάστατες εκτυπωμένες θήκες για τα μοντέλα από ανοξείδωτο χάλυβα του Watch Series 9, με τη σειρά Ultra να αναμένεται να ακολουθήσει από το επόμενο έτος. Παράλληλα, φέρεται να διακόπτει ορισμένα δερμάτινα λουράκια και εκείνα με σύνδεσμο από ανοξείδωτο χάλυβα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.