Asus ROG Phone 2: Ξεπέρασε το Xiaomi Black Shark 2 σε επιδόσεις στο Geekbench

Asus ROG Phone 2, Asus ROG Phone 2: Ξεπέρασε το Xiaomi Black Shark 2 σε επιδόσεις στο Geekbench

Χθες η Qualcomm παρουσίασε τον Snapdragon 855+, τον νέο της flagship επεξεργαστή, και τώρα εμφανίστηκε στο Geekbench το πρώτο smartphone που θα είναι εξοπλισμένο με αυτόν τον επεξεργαστή, το Asus ROG Phone 2. Τα σκορ που έπιασε η συσκευή στην πλατφόρμα είναι πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο Snapdragon κινητό.

Σύμφωνα με το Geekbench το Asus ROG Phone 2 έχει επιδόσεις αντίστοιχες με το Xiaomi Black Shark 2. Το Xiaomi gaming smartphone είχε αποσπάσει τη βαθμολογία των 3.428 και 10.771 πόντων στα single-core και multi-core tests αντίστοιχα. Το Asus ROG Phone 2 ξεπέρασε αυτές τις βαθμολογίες συγκεντρώνοντας 3.616 στο single-core test και 11.103 στο multi-core test.

Asus ROG Phone 2, Asus ROG Phone 2: Ξεπέρασε το Xiaomi Black Shark 2 σε επιδόσεις στο Geekbench

Κατά τα άλλα η καταχώρηση στην ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι το Asus ROG Phone 2 θα έρθει με 12GB μνήμη RAM και θα τρέχει Android 9 Pie. Άλλες φήμες θέλουν τη συσκευή να έχει τριπλού επιπέδου ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz, 90Hz, και 120Hz.

Η οθόνη λέγεται ότι θα είναι AMOLED στις 6,24 ίντσες, με 1.080×2.160 pixels ανάλυση και θα ακολουθεί τον παλιό notchless σχεδιασμό με λεπτά bezels, αλλά μεγάλα chin και forehead.

Επιπλέον, το Asus ROG Phone είχε ένα ειδικό σύστημα ψύξης που βοηθούσε στη διατήρηση χαμηλών θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια του gaming. Οπότε, αναμένουμε και το Asus ROG Phone 2 να προσφέρει κάτι αντίστοιχο.

Ενδιαφέρον είναι να σημειώσουμε ότι η Qualcomm δήλωσε πως θα βλέπαμε τον επεξεργαστή σε κινητά προς το τέλος του χρόνου. Ωστόσο, αν ισχύει ότι η επίσημη παρουσίαση του Asus ROG Phone 2 είναι στις 23 Ιουλίου, τότε μάλλον κάτι περίεργο συμβαίνει.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.