Asus ROG Phone 5: Η πρώτη live φωτογραφία του νέου gaming smartphone

Asus ROG Phone 5, Asus ROG Phone 5: Η πρώτη live φωτογραφία του νέου gaming smartphone

Το επερχόμενο flagship gaming smartphone της Asus, με την ονομασία ROG Phone 5, εμφανίζεται σε live φωτογραφία και μας αποκαλύπτει κάποια νέα στοιχεία. Αρχικά, όμως μπορούμε να δούμε, το επερχόμενο μοντέλο έρχεται με αρκετά παρόμοιο σχεδιασμό με το Asus ROG Phone 3, με μικρές διαφορές.

Το λογότυπο της ROG έχει αλλάξει σημείο και πλέον βρίσκεται στο κάτω αριστερό μέρος της πλάτης. Επιπλέον, υπάρχει ένα μυστήριο κόκκινο πλήκτρο στο κάτω δεξί μέρος της συσκευής, το οποίο μπορεί να είναι για άμεση μετάβαση στο gaming mode του Asus ROG Phone 5, όμως προς το παρόν δε γνωρίζουμε σίγουρα.

Asus ROG Phone 5, Asus ROG Phone 5: Η πρώτη live φωτογραφία του νέου gaming smartphone

Έμεσα βλέπουμε και την επιβεβαίωση του ονόματος, με τον αριθμό 05 να εμφανίζεται στην πλάτη της συσκευής. Όπως έχουμε ήδη μάθει, δε θα υπάρξει ROG Phone 4, με την Asus να μεταπηδάει απευθείας στο νούμερο 5. Πέραν των παραπάνω, βλέπουμε τριπλό σύστημα κάμερας, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να αναφέρουν κύριο αισθητήρα 64MP.

Μην ξεχνάμε ότι το Asus ROG Phone 5 έχει ήδη περάσει από το Geekbench, όπου και είδαμε το Snapdragon 888 SoC, 8GB μνήμης RAM και λειτουργικό σύστημα Android 11. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα κάνει το ντεμπούτο της η συσκευή, κάτι που αναμένουμε μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.