Asus: Τρολάρει την Apple για το Smart Battery Case

Την Τρίτη η Apple ανακοίνωσε επίσημη θήκη σιλικόνης με ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του iPhone 6s και iPhone 6 μέχρι 25 ώρες. Η Apple θεωρήθηκε ότι με τον τρόπο της παραδέχεται για πρώτη φορά ότι η μπαταρία των iPhone δεν είναι επαρκής και οι χρήστες έχουν τους λόγους τους να παραπονιούνται.

Η Apple Smart Battery Case, όπως ονομάζεται, δεν δέχτηκε τις καλύτερες κριτικές για το design της και πολλοί χρήστες δεν παρέλειψαν να κάνουν τα σχόλιά τους.

Δε είναι όμως μόνο οι χρήστες, αλλά η Apple ως συνήθως είναι η “αγαπημένη” κι άλλων κατασκευαστών, η οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να την τρολάρουν σε κάθε στραβοπάτημα. Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για την Asus, η οποία ανέβασε μια εικόνα στο Twitter όπου συγκρίνει την θήκη που προτείνει η Apple με το Asus Zenfone Max (ενσωματώνει μπαταρία 5000mAh) και αναρωτιέται αν χρειάζεται να αγοράσει έξτρα μπαταρία.

Η θήκη είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και η μπαταρία βρίσκεται στην πίσω πλευρά σαν ένα μικρό εξόγκωμα, ενώ τα iPhone στην ουσία «κουμπώνουν» στο Lightning Connector που διαθέτει η θήκη. Η Apple δεν αναφέρει κάτι σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας παρά το ότι επεκτείνει το χρόνο ομιλίας μέχρι 25 ώρες. Η τιμή της θήκης φτάνει τα 99 δολάρια Η.Π.Α ενώ στη Γερμανία κοστίζει 119 ευρώ.

asus apple smart mattery case, Asus: Τρολάρει την Apple για το Smart Battery Case

asus apple smart mattery case, Asus: Τρολάρει την Apple για το Smart Battery Case

asus apple smart mattery case, Asus: Τρολάρει την Apple για το Smart Battery Case

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Veritas

Τι Apple τι Android ολα τα εξυπνα τηλεφωνα εχουν θεμα με την αυτονομια.Και αυτο δεν θα αλλαξει τα επομενα χρονια.Το μονο που θα αλλαξει θα ειναι η ταχυτητα φορτισης.Τα power bnk εχουν πολυ μελλον ακομα.

Agnostos13

Οτι θα παρω asus για να εχω καλυτερη μπαταρια…
Μπααα…προτιμω το powerbank μου με μια εβδομαδα αυτονομια!

Γιώργος

Διακριτικότατη η θήκη της apple και σε πολύ λογική τιμή , μόλις 100 ευρώ. Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δεν έχουν όλοι κινητά με σήμα το μήλο. Είναι το απόλυτο και σε σχεδιασμό και σε τιμές.

alexis touba

Υπαρχουν συσκευες παντος που ειναι αψογες σε αυτονομια.αυτη που εχω τωρα honor6 plus 3600 με βγαζει για πλακα μια μερα με βαρια χρηση.πριν απο αυτο ειχα mate7 και παλι ημουν αψογος σε θεμα αυτονομιας 4100.πριν απο αυτα ειχα iphone5 galaxys5 lg g3 και το χειροτερο απολα ηταν iphone5 καλυτερο galaxys5 και μετα το lg.

Ιωάννης

@veritas και εγω ετσι νομιζα . Για τον πατερα μου εχω αγορασω ενα thl4000 (4000mah) δεν τελειωνει ποτε με φουλ χρηση 2 μερες με κανονικη του παει 4 .9
Εγω εχω παρει ενα xiamo mi note 3000mah οτι με χαλαρες συνθηκες βγαζει 2 μερες με λιωσιμο 1

m.h

Το power bank είναι τραγικό κ αστείο να το κουβαλάς. Κι όλα αυτά για να έχουν με το ζόρι ενσωματωμένη μπαταρία, αντί να αλλάζεις απλά μια δεύτερη όπως κ να μην έχεις θέμα σέρβις όταν πέφτει η μπαταρια.

iktros

Σαν να εκανε καμπουρα η μηλια 😀

shadgr

Τραγικό για την Apple να βγάλει κάτι τέτοιο.. Σίγουρα είναι της Apple;;;;
Αυτό ούτε η samsung το έκανε!!! Το αναλαμβάνουν συνήθως τρίτες εταιρίες..
Τι να πεις.. το είδαμε και αυτό!!!

DIREFEAR

Η μηλιά επιτέλους παραδέχτηκε ότι η μπαταρία του μηλόφωνου είναι ένα φιάσκο,όπως έμμεσα έχει παραδεχτεί ότι ο ανθρώπινος αντίχειρας μπορεί να χειριστεί περισσότερες από τις 4 ίντσες του ip5 και όπως θα παραδεχτεί κάποτε το multitasking,την βιντεοκλήση με όλους,το ξεκλείδωτο μπλε δόντι,την χρήση φορτιστή micro usb,το ότι κοστολογεί την τεχνολογία 3ετίας περισσότερο και από την σημερινή καθώς και το ότι δουλεύει ασυστόλως,κατ’εξακολούθηση και κατά συρροή τους πιστούς της…

Dimitris

Ήρθε η ASUS να κρίνει την APPLE…χαχα😛😉

th9928

Η θήκη δεν ειναι και οτι πιο designατο εχει βγάλει η Apple αλλά το θεωρώ ιεροσυλία να “trollarει” η Asus όχι την Apple,αλλά την οποιαδήποτε εταιρία. Έλεος. Ολοι πολεμούν τον καλυτερο μπας και πάρουν κανα ποσοστουλι απο το μερίδιο της αγοράς. Apple δεν θα γίνεις ποτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

Η Apple θα ενισχύει τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης με διακομιστές M2 Ultra

Ορισμένες από τις λειτουργίες του iOS 18 θα τροφοδοτούνται με κέντρα δεδομένων με διακομιστές εξοπλισμένους με τα τσιπ πυριτίου της.

Gear Apple VR headset

Apple Vision Pro 2: Φήμες ότι θα ξεκινάει από 1.500 δολάρια

Το Apple Vision Pro συζητήθηκε πολύ όταν κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και ένας λόγος ήταν η τιμή του: 3.499 $.

Gear Apple iPad iPad Pro

Όλες οι νέες δυνατότητες του Magic Keyboard για το iPad Pro

Με το iPad Pro, η Apple παρουσίασε μια ανανεωμένη έκδοση του Magic Keyboard για να προσθέσει νέες δυνατότητες,

Gear Apple iPad iPad Pro

Η Apple απολογείται για τη διαφήμιση του iPad Pro – Δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση

Η Apple συνηθίζει να μας προσφέρει μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα διαφημιστικά σποτ, αλλά με αυτή για το iPad Pro δεν τα κατάφερε.