Smartphones

Asus ZenFone 5 Max: Με Snapdragon 660 στο Geekbench

Η ASUS δείχνει σε εγρήγορση αφού μετά την παρουσία της στην MWC 2018 με τα ZenFone 5 Lite, ZenFone 5 και ZenFone 5Z ετοιμάζει άλλη μια συσκευή, με το ZenFone 5 Max να εμφανίζεται στο Geekbench και μέρος των τεχνικών του χαρακτηριστικών να αποκαλύπτεται.

Μπορεί να μην έχουμε κάποια ανακοίνωση από την ίδια την εταιρεία αλλά το ότι εμφανίστηκε η συσκευή της ASUS με τον κωδικό ASUS_X00QD στη βάση δεδομένων του Geekbench μαρτυρά ότι η κυκλοφορία της συσκευής είναι κοντά. Οι επιδόσεις που εμφανίζει δίνουν 1518 πόντους στο single-core και 5386 στο multi-core test ενώ η συσκευή έχει εφοδιαστεί με τον οκταπύρηνο Snapdragon 660 χρονισμένο στα 1.61GHz με τα γραφικά της συσκευής να τα διαχειρίζεται η Adreno 512 GPU.

Θετικό είναι το γεγονός ότι η συσκευή θα “τρέχει” την έκδοση Android 8.0.0 Oreo και θα διαθέτει 4GB μνήμης RAM, που σε συνδιασμό με τον επεξεργαστή η διαχείριση πολλών ενεργών εφαρμογών θα αποτελεί μια ομαλή λειτουργία. Επιπλέον, εκτιμήσεις κάνουν λόγο για την ύπαρξη οθόνης 5.7 ιντσών ανάλυσης Full HD+ και αναλογία οθόνης 18:9 η οποία ενδεχομένως να διαθέτει Notch όπως και αρκετά smartphone που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2018.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:52

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.