Asus Zenfone 6: Επερχόμενο update θα βελτιώσει περαιτέρω την κάμερα

Zenfone 6, Asus Zenfone 6: Επερχόμενο update θα βελτιώσει περαιτέρω την κάμερα

Βασιλιάς της selfie κάμερας ανακυρήχθηκε το Asus Zenfone 6 σύμφωνα με το DxOMark και ένα update ετοιμάζεται να έρθει στο smartphone το οποίο θα την βελτιώσει ακόμη περισσότερο.

Το βασικό χαρακτηριστικό που θα προστεθεί στην selfie κάμερα είναι το νέο Night mode αλλά η Asus θα βελτιώσει συνολικά την λειτουργία του τηλεφώνου.

Το update θα αλλάξει και την AI του Zenfone 6 ωστόσο, αυτή η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τον χρήστη. Η απόδοση της AI θα βελτιωθεί και για να δει κάποιος την διαφορά θα πρέπει να ενεργοποιήσει το AI boost και έπειτα να “τρέξει” ένα benchmark.

Με το νέο update το τηλέφωνο της Asus θα γίνει πιο σταθερό καθώς μερικοί χρήστες αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα με την αυτόματη φωτεινότητα.

Το Zenfone 6 ενσωματώνει έναν Snapdragon 855 μαζί με 6 ή 8GB μνήμης RAM και 128 ή 256GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου μέσω USF 2.1. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000mAh και γρήγορη φόρτιση 18W. Ο χρήστης αλληλεπιδρά με μία 6.4 ιντσών IPS LCD οθόνη ανάλυσης 1080 x 2340 pixels. Στην αγορά αναμένεται να έρθει και η Edition 30 έκδοση με 12GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones Asus Zenfone 6

Asus ZenFone 6: Το ισχυρό χαρτί της flip κάμερας είναι οι selfie φωτογραφίες

Το DxOMark ολοκλήρωσε τις δοκιμές των καμερών του Asus ZenFone 6 και αποφάνθηκε ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τα άλλα flagships.

Smartphones Asus Zenfone 6

Asus Zenfone 6: Teardown αποκαλύπτει τον flip μηχανισμό της κάμερας

Μετά το durability test του Asus Zenfone 6 ακολουθεί το γνωστό teardown το οποίο αποκαλύπτει τον flip μηχανισμό της κάμερας.

Smartphones Asus Zenfone 6

Asus Zenfone 6: Η κάμερα επέζησε από τα βασανιστήρια του JerryRigEverything

Πέρασε τα βασανιστήρια του JerryRigEverything η κάμερα του Zenfone 6 ενώ το smartphone συνολικά αποδείχθηκε αρκετά ανθεκτικό.

Smartphones Android Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

ASUS Zenfone 6 Edition 30: Με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο

Το Zenfone 6 Edition 30 αποτελεί την limited έκδοση για τα 30 χρόνια της Asus. Το smartphone διαθέτει 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.