ASUS Zenfone 6 Edition 30: Με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο

Zenfone 6, ASUS Zenfone 6 Edition 30: Με 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο

Το Zenfone 6 που αποκάλυψε η Asus σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες έως τώρα διέθετε μόνο μία έκδοση. Σήμερα, η Asus αποκάλυψε μία νέα έκδσοη του smartphone που ονομάζεται Zenfone 6 Edition 30 στην Computex.

Η κυκλοφορία αυτής της έκδοσης είναι για τον εορτασμό των 30 χρόνων της Asus. Ουσιαστικά πρόκειται για μία limited edition και θα κυκλοφορήσουν μόλις 3000 κομμάτια. Οι αγοραστές αυτής της έκδοσης θα έχουν VIP πλεονεκτήματα και μία αποκλειστική εγγύηση 30 μηνών. Επιπλέον, το smartphone θα ενισχυθεί με 12GB μνήμη RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο.

Η Asus για να μην αφήσει παραπονεμένο το κοινό εκτός από μερικά χαρακτηριστικά άλλαξε και την εξωτερική εμφάνιση του. Το smartphone θα έχει Matte Black απόχρωση με ένα Zen-inspired εικονίδιο στο κέντρο της πίσω πλευράς καθώς και ένα διακριτικό logo με το Edition 30.

Στα υπόλοιπα χαρακτηρστικά τώρα συναντάμε έναν Snapdragon 855, με 5.000 mAh μπαταρία. Μία 6.4 ιντσών 1080p+ notch-less οθόνη χάρη στην flip-up κάμερα η οποία θεωρείται πλέον ο βασιλιάς των selfie.

Πηγή 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.