Asus ZenFone Zoom, με 3x optical zoom και compact κατασκευή [CES 2015]

Στην CES 2015 που πραγματοποιείται στο Las Vegas αυτή την εβδομάδα, η Asus ανέβηκε στη σκηνή και ανακοίνωσε νέο smartphone το οποίο ονομάζει Asus ZenFone Zoom. Το νέο smartphone έρχεται με 3x optical zoom, 5.5 ιντσών 1080p IPS-LCD οθόνη, 64-bit quad-core Atom επεξεργαστή και 3000 mAh μπαταρία.

Η κάμερα του Asus ZenFone Zoom είναι στα 13 Megapixel και εκτός από 3x zoom έχει και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, έχει διαστάσεις 158.9×78.84×11.95 χλστ. και ζυγίζει 185 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2015 με τιμή στα 399 δολάρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Ιανουαρίου 2015 23:18

Σχόλια

  • Για τον αισθητήρα και τα λοιπά ας μιλήσουν οι φωτογράφοι που επισκέπτονται το site ή οι χομπίστες φωτογράφοι και γενικά οι λάτρεις του "αθλήματος" για να μάθουμε και 5 πράγματα παραπάνω οι υπόλοιποι

    Προς το παρόν καμμιά φωτογραφία του απ τα πλάγια ή ένα βιντεάκι απ την έκθεση με δαύτο έχουμε; Εκεί είναι το ζουμί. Για να δούμε πόσο compact είναι τελικά το εξόγκωμα της κάμερας. Γιατί το οπτικό ζουμ δεν είναι νέο, έχει σειρά και η Samsung, αλλά αυτά πάνε σε κατηγορία compact φωτογραφικής λόγο μεγέθους και σχεδιασμού.

  • Ευτυχώς έχει και optical zoom (οχι απώλεια ποιότητας) αν έχει και καλή κάμερα (στην πράξη, γιατι αλλιώς δεν καταλαβαίνεις) μιλάμε για ενα αρκετά καλό κινητο με μια πολυ καλή κάμερα 😃

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.