Αυτά είναι τα smartphones της Realme που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

, Αυτά είναι τα smartphones της Realme που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Οι πληροφορίες είναι άκρως ενδιαφέρουσες, τα smartphones της Realme έρχονται Ελλάδα όπως έγινε γνωστό στα δημοσιογραφικά πηγαδιάκια το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και σήμερα το Techblog έχει φρέσκιες πληροφορίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog τα Realme Χ2 Pro, Realme 5 Pro και Realme 5 θα είναι τα πρώτα μοντέλα smartphones που θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα από την Realme αναδεικνύοντας την αποφασιστικότητα του Έλληνα διανομέα να κάνει γερό μπάσιμο στην αγορά!

Η Realme είναι μια εταιρεία που κατασκευάζει smartphones με έδρα την Κίνα και έχει δημιουργηθεί από πρώην στελέχη της Oppo. Ιδρύθηκε στις 4 Μαίου του 2018 και μεταξύ άλλων κατασκευάζει ασύρματα ακουστικά, smart bands αλλά και τσάντες. Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει περίπου 17 μοντέλα smartphones όπως και το πρώτο της 5G, το Realme X50 5G με Snapdragon 765G.

Στην Ελλάδα τα πρώτα smartphones της Realme ανανέμεται να κυκλοφορήσουν μέσα στον Φεβρουάριο με το μοντέλο Realme Χ2 Pro να έρχεται στην τούμπανο έκδοση 12GB/ 256GB. Stay tuned!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Ελπίζω μόνο στις ίδιες τιμές που πωλούνται και στην Ευρώπη.

Nikos

Επειδή τα κινέζικα κινητά, xiaomi, oppo, oneplus κλπ είναι ωραία και προσιτά, αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι επικοινωνούν με σέρβερ στην Κίνα μεταφέροντας, ποιος ξέρει τι δεδομένα, θα ήταν χρήσιμο ένα αφιέρωμα του πως να εμποδίσει κάνεις στα πλαίσια του δυνατού τέτοια φαινόμενα. Πχ με την εγκατάσταση ενός pi-hole η άλλων μεθόδων.

George

Ναι γιατί της samsung και της apple δεν παίρνουν καθόλου δεδομένα!!

Giorgos

Ο άνθρωπος πολύ σωστά ζήτησε αν ειναι ευκολο να γινει καποιο αφιερωμα σε αρθρο για να εμποδιστεί η επικοινωνία ενος κινητού με του αντίστοιχους σερβερς και εσυ έμεινες στο γεγονός να σχολιάσεις αρνητικα μπλέκοντας μάρκες.
Θα ήταν ενδιαφέρον ένα τετοιο αρθρο Κωστα.. +1 στη ζητηση αρθρου και απο μενα 😛

Μακης

Το ερώτημα είναι,αν θά είναι ανταγωνιστικα, σχετικά με την τιμή,με τά Xiaomi…. Κάνει ντόρο τό όνομα, επειδή δεν υπάρχει στην Ελλάδα, γι’αυτό τον λόγο…. Επί τής ουσίας όμως??

Μακης

Μου δίνεται η αίσθηση, ότι κάποια τηλέφωνα, είναι σχεδόν τά ίδια,με διαφορετικό όνομα, λόγω μάρκετινγκ…. Μακάρι, νά κάνω λάθος….

Γιάννης

Δεν έχει συμφωνία η realme ακόμη με Ελλάδα, μην γράφεις κάτι που θα σε εκθέσει στο μέλλον μετά από ένα μήνα θα ξέρουμε ποιοι τελικά θα είναι οι διανομείς γιατί θα είναι 2 . το ψεματάκι φέρνει και λαθάκια (δημοσιογραφικά πηγαδιάκια)

Peter

εννοεις στα χαρτια; οτι δεν εχει αντιπροσωεπια;
γιατι γενικοτερα εχει αρχισει να συνεργαζεται με Ευρωπη.
και υπαρχουν επίσημοι αντιπρόσωποι που πουλανε (κλασικα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.