Τα smartphones της Realme έρχονται στην Ελλάδα

, Τα smartphones της Realme έρχονται στην Ελλάδα

Τα προσιτά smartphones της Realmne που έχουν κάνει ντόρο ολόκληρη την χρονιά που μας πέρασε, φαίνεται ότι θα κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους στην ελληνική αγορά μέσω διανομέα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TechInGreek.gr.

Με κορυφαία μοντέλα που δεν κοστίζουν μια περιουσία, όπως τα Realme 5 Pro και Realme X2 Pro, τα smartphones της Realme έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στην κοινότητα τεχνολογίας και κοιτάζοντας κατάματα την Xiaomi!

Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποια θα είναι η πολιτική της Realme αλλά και του Έλληνα διανομέα, δηλαδή αν θα κάνουν γερό “μπάσιμο” στην ελληνική αγορά ή θα ξεκινήσουν με ένα μόνο μοντέλα που θα το βρίσκουμε αποκλειστικά σε έναν μόνο retailer ή εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Το σίγουρο είναι ότι εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, θα έχουμε ακόμα έναν ανταγωνιστή και αυτό μόνο καλό θα κάνει.

Εκτός βέβαια στην Ελλάδα καεί το brand της Realme μοσχοπουλώντας τα smartphones στους ντόπιους ιθαγενείς. Αλλά αυτό δεν θα τους το επιτρέψει κανείς. Αλήθεια, αγόρασε κανείς από εσάς το OnePlus 7 Pro από την WIND με 900 ευρώ? Σίγουρα όχι πολλοί…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Ελπίζω να μας βάλουν στις χώρες αποστολής στο ευρωπαϊκό τους σάιτ και όχι μέσω εμπόρου γιατί σίγουρα θα πάρουν αύξηση οι τιμές μέχρι να φτάσουν στα χέρια μας.

George

Η Realme για όποιον παρακολουθεί την εξέλιξή της, είναι η νέα μεγάλη ανερχόμενη δύναμη. Πολύ σωστά, όπως αναφέρεται στο άρθρο, όποιος την φέρει στην Ελλάδα, καλά θα κάνει να διατηρήσει τον ” value for money” χαρακτήρα της εταιρείας. Σε διαφορετική περίπτωση, έχει και αλλού πωλητές που πουλάν τα… πορτοκάλια! (Παραφράζοντας το γνωστό: Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.) Ο κόσμος έχει αρχίσει να ξυπνάει και να ψάχνετε. Όχι όλοι βέβαια, αλλά όλο και περισσότεροι.

Andy G

Αν είναι παράλογα ακριβά χάνοντας το χαρακτήρα value for money απλως δεν αγοράζεις. Λεφτά 💸 για αέρα κοπανιστο δεν περισσεύουν.

Christian

Αν αγόραζα 1000 κομμάτια Oneplus7 pro με δικά μου λεφτά, τα αποθήκευα στο σπίτι μου με ρίσκο να τα κλέψουν και είχα και το άγχος αν θα τα πουλήσω ή θα μου μείνουν στο χέρι, τότε κι εγώ 900 ευρώ θα τα έδινα. Για να μην αναφέρω και τους υπαλλήλους που θα πλήρωνα για να τα πουλήσουν.

Nikos

Τότε δεν αγοράζεις για να στοκαρεις αλλά για να ξεπουλήσει με μικρό κέρδος μονάδας, επιπλέον έχεις όφελος κάνοντας μεγαλύτερη πελατεία και πώληση περιφερειακων ειδών που έχεις. Η στοκαρια όμως και η μεγαλομανία των υπευθύνων εν ελλαδει ζώντας σε κόσμο φανταστικό με αυτοκίνητο τζάμπα ληζινκ, μπόνους κλπ πως να βγάλουν φτηνό προϊόν value for money

Σπύρος

Κρίμα κύριε Βλαχάκη που μας γράφετε ιθαγενείς χωρίς καν εισαγωγικά. Προφανώς γράφετε την επιστήμη σας μόνο για εξειδικευμένους ανθρώπους που ασχολούνται με την τεχνολογία… Ίσως πρέπει να σταματήσω να σας διαβάζω εγώ κ άλλοι όμοιοι μου… Ξέρετε στην Ελλάδα του 2020 πια ,πρέπει να μας απασχολεί πόσο καλά κ φτηνά πράγματα παίρνουμε εμείς κ όχι “το smartphone του γείτονα κ πόσο το πήρε”. Οι ιθαγενείς της Ελλάδας που μπορούν θα το παίρνουν ακριβα το κινητο τους εσαεί γιατί απλά μπορούν… Θα το εκτιμούσαμε εμείς οι μετριας ευφυίας αναγνωστες σας να αφηνατε στην ακρη ξιπασμενους πολιτικάντικους προσανατολισμούς…
Με εκτιμηση…

Παύλος

Απορώ γιατί αναπαράγεται ένα άρθρο που δεν λέει απολύτως τίποτα παρά μόνο ότι έχει αποκλειστική πληροφορία. Η realme πουλάει στην Ινδία από όπου ξεκίνησε μέσω Flipkart και δεν έχει φυσικά καταστήματα, στην Ευρώπη πουλάει μέσω της ιστοσελίδας της που ξεκίνησε διανομή αρχικά σε 4 και τώρα σε 6 η 7 χώρες όπως επίσης και μέσω Amazon στο οποίο μπορείς να πετύχεις και καλύτερη τιμή π.χ black friday τα δίνανε 20€ κάτω με δύο χρόνια εγγύηση. Στην Κίνα πουλάει επίσης διαδικτυακά μέσω JB , AliExpress και πολλών άλλων τέτοιων πλατφορμών . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κάνει εξαίρεση για την Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.